این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران
، جلد ۳۰، شماره ۱۸۹، صفحات ۱۳۳-۱۳۹
عنوان فارسی
تاثیر ساکارومایسس سرویزیه کشته شده با حرارت بر روی سرعت رشد و آپوپتوز در سلول های سرطانی کولورکتال
چکیده فارسی مقاله
سابقه و هدف: به دلیل شیوع بالای سرطان کولورکتال و عوارض جانبی متعدد در درمانهای مرسوم، استفاده از درمانهای جدید با استفاده از پروبیوتیکها مانند ساکارومایسس سرویسیه ضروری به نظر میرسد. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر فرم کشته شده مخمر بر روی سرعت رشد و مسیر آپوپتوز (بیان ژن PTEN و RelA) در رده سلولی HT-29 میباشد. مواد و روشها: در این مطالعه تجربی اثرات سمیت سلولی مخمر کشته شده و داروی 5-FU (کنترل مثبت) با روش MTT اندازهگیری شد. میزان بیان mRNA دو ژن مدنظـر با روش qRT-PCR مورد بررسی قـرار گرفت. دادهها با استفاده از نرمافزار گراف پد آنالیز شد. یافتهها: فرم کشته شده مخمر دارای اثرات مهار رشد و القای آپوپتوز بود که از طریق کاهش بیان Rel A و افزایش بیان PTEN در رده سلولی سرطانی مشاهده شد. این تاثیرات در مقایسه با گروه کنترل اختلاف معنیداری داشت. استنتاج: مخمرهای پروبیوتیک قادر به کاهش سرعت رشد سلولهای سرطانی کولورکتال می باشند و می توانند در القای آپوپتوز به واسطه دخالت در مسیر پیام رسانی Rel A و PTEN نقش داشته باشند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
ساکارومایسس سرویزیه، آپوپتوز، سرطان کولورکتال، پروبیوتیک
عنوان انگلیسی
Effect of Heat-killed Saccharomyces cerevisiae on Growth Rate and Apoptosis in Colorectal Cancer Cells
چکیده انگلیسی مقاله
Background and purpose: Colorectal cancer ( CRC ) is highly prevalent and conventional therapies are associated with side effects, therefore, application of novel complementary treatment such as probiotics (especially Saccharomyces cerevisiae) is necessary. The aim of this study was to investigate the effect of heat-killed form of S.cerevisiae on growing rate and apoptosis (expression levels of PTEN and RelA) in colon cancer cell line HT29. Materials and methods: In this experimental study, the cytotoxic effects of heat-killed form of S.cerevisiae and Fluorouracil (5-FU), as positive control, were tested by MTT assay. Apoptosis induction was investigated by determining the PTEN and RelA expression levels using qRT-PCR. Data were analyzed in GraphPad Prism Software. Results: Heat killed form of S.cerevisiae showed anti-proliferative and apoptotic effect by decreasing the expression levels of RelA and increasing PTEN expression levels in HT-29 cells. The expression levels were found to be significantly different between the intervention groups and controls. Conclusion: The yeast probiotics could decrease the growth rate of colorectal cancer cells and play key role in induction of apoptosis via regulation of RelA and PTEN.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Saccharomyces cerevisiae, apoptosis, colorectal cancer, probiotics
نویسندگان مقاله
جلال عبدالعلیزاده | Jalal Abdolalizadeh
Associate Professor, Drug Applied Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran
دانشیار، مرکز تحقیقات کاربردی دارو، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تبریز، ایران
روشنک سامبرانی | Roshanak Sambrani
Department of Genetics, Fars Science and Research Branch, Islamic Azad University, Marvdasht, Iran
گروه ژنتیک، واحد علوم و تحقیقات فارس، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت، ایران
لیلا کهن | Leila Kohan
Assistant Professor, Department of Biology, Arsanjan Branch, Islamic Azad University, Arsanjan, Iran
استادیار، گروه زیست شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، ارسنجان، ایران
بهبود جعفری | Behboud Jafari
Assistant Professor, Department of Microbiology, Ahar Branch, Islamic Azad University, Ahar, Iran
استادیار، گروه میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی، اهر، ایران
نشانی اینترنتی
http://jmums.mazums.ac.ir/browse.php?a_code=A-11-5690-2&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
ژنتیک
نوع مقاله منتشر شده
گزارش کوتاه
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات