این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 آذر 1404
ارمغان دانش
، جلد ۲۶، شماره ۱، صفحات ۱۰۴-۱۱۶
عنوان فارسی
دقت روش REP-PCR در ژنوتایپینگ ایزولههای انتروکوکوس فاسیوم جدا شده از گوشت قرمز به عنوان عامل عفونتهای ناشی از غذا
چکیده فارسی مقاله
زمینه و هدف: افزایش مصرف غذا در خارج از منزل در جوامع مختلف خطر انتقال میکروارگانیسمهای بیماریزا منتقله از غذا را به عنوان یک مشکل بهداشت جهانی مطرح کرده است. روشهای تایپینگ ملکولی نظیر Rep-PCR الگوهای DNA برای تمایز و شناسایی سویههای بیماریزا را فراهم مینمایند. هدف از این مطالعه بررسی دقت روش انگشتنگاری ملکولی مبتنی بر توالیهای تکرار شونده (Rep-PCR)، در تعیین قرابت بین ایزولههای مختلف انتروکوکوس فاسیوم جدا شده از گوشت گوساله به عنوان عامل عفونتهای ناشی از غذا بود. روش بررسی: این یک مطالعه توصیفی تحلیلی است که به صورت مقطعی در سال 1397انجام شد. 80 نمونه گوشت با روشهای بیوشمیایی و ملکولی از نظر وجود انتروکوکوس فاسیوم مورد بررسی قرار گرفتند و الگوی ملکولی قطعات DNA براساس حضور یا غیاب باندها و اندازه آنها در ژل الکتروفورزیس مشخص شد. دادههای جمعآوری شده با استفاده از آزمونهای ضریب همبستگی کوفنتیک تجزیه و تحلیل شدند. یافتهها: از میان 80 نمونه گوشت گوساله مورد مطالعه، 66 نمونه(5/82 درصد) آلوده به انتروکوک شناسایی شد که تعداد30 نمونه(45/45 درصد) آلوده به انتروکوکوس فاسیوم بود. بر اساس دستهبندی ژنتیکی به روش Rep-PCR، 30 ایزوله انتروکوکوس فاسیوم در 18 پروفایل قرار گرفتند. قرار گرفتن ایزولهها مورد مطالعه در چند زیر گروه نشانگر قدرت تمایز قابل قبول تکنیک Rep-PCR در ژنوتایپینگ انتروکوکوس فاسیوم میباشد. نتایج تحقیق حاضر نشان داد که روش Rep-PCR، روشی ساده، سریع و با قدرت تفرق بالایی جهت توصیف تنوع ژنتیکی سویههای انتروکوکوس فاسیوم میباشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
انتروکوکوس فاسیوم، ژنوتایپینگ، گوشت قرمز
عنوان انگلیسی
Accuracy of REP-PCR Method in Genotyping of Enterococcus faecium Isolated From Red Meat as a Cause of Foodborne Infections
چکیده انگلیسی مقاله
Background & aim: Increasing food consumption outdoors in different societies has raised the risk of transmission of foodborne pathogens as a global health problem. Molecular typing methods such as REP-PCR produced DNA profiles for differentiation and characterization of pathogenic strains. The aim of the present study was to evaluate the accuracy of molecular fingerprinting method based on repeated sequences (rep-PCR) to determine the affinities between different of Enterococcus faecium isolated from beef meat as a cause of foodborne infections. Methods: The present cross-sectional descriptive-analytical study was conducted in 2018 on 80 meat samples examined by biochemical and molecular methods for the presence of Enterococcus faecium. The molecular pattern of DNA fragments was determined based on the presence or absence of bands and their size in gel electrophoresis. The collected data were analyzed using NTSYS software version 2.02e and Cofenet correlation coefficient. Results: Of the total 80 samples, 66 (82.5%) were identified as Enterococcus, while 30 (45.45%) were Enterococcus faecium. Based on Genetic Classification by Rep-PCR, 30 isolates of Enterococcus faecium were included in 18 profiles. Placement of the studied isolates in several subgroups showed the acceptable discrimination power of Rep-PCR technique in genotyping of Enterococcus faecium. Conclusion: The results of the present study revealed that Rep-PCR is a simple, fast, and highly dispersive method to describe the genetic diversity of Enterococcus faecium strains.and method with high dispersal ability to characterize the genetic diversity of Enterococcus faecium strains.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Enterococcus faecium, Genotyping, Red meat, Rep-PCR
نویسندگان مقاله
محمد رضا رادمهر | MR Radmehr
Department of Microbiology, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran
گروه میکروبیولوژی، واحد شهر کرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران
خلیل خاشعی | KH Khashei Varnamkhasti
گروه ژنتیک، واحد کازرون، دانشگاه آزاد اسلامی، کازرون، ایران
الهه تاج بخش | E Tajbakhsh
Department of Microbiology, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran
گروه میکروبیولوژی، واحد شهر کرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران
نشانی اینترنتی
http://armaghanj.yums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1984-2&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
میکروبیولوژی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات