این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
تحقیقات نظام سلامت
، جلد ۷، شماره ۱، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
روند تغییرات ۱۰ ساله در شاخص تأثیر مجلات تغذیه در دنیا
چکیده فارسی مقاله
مقدمه: هدف از انجام این مطالعه بررسی شاخص تأثیر و ارجاعات کل مجلات تغذیه&zwnj__AWT_NOKT_COMMA__ای ثبت شده در ISI در 10 سال گذشته است.روش&zwnj__AWT_NOKT_COMMA__ها: جهت انجام این مطالعه گذشته&zwnj__AWT_NOKT_COMMA__نگر، داده&zwnj__AWT_NOKT_COMMA__های مورد نیاز مربوط به شاخص تأثیر و تعداد ارجاعات مقالات درج شده در مجلات تغذیه و رژیم درمانی ثبت شده در ISI در طی 10 سال گذشته جمع&zwnj__AWT_NOKT_COMMA__آوری شده است. در این مطالعه 5 نمونه از مجلات دسته تغذیه و رژیم درمانی ISI که از شاخص تأثیر بالایی برخوردارند (AJCN، JN، IJO، ARN و PLR) مورد آنالیز قرار گرفته&zwnj__AWT_NOKT_COMMA__اند.یافته&zwnj__AWT_NOKT_COMMA__ها: 5 مجله انتخابی و مورد بررسی در این مطالعه در 10 سال گذشته (از سال 1999 تا سال 2008) جزء 10 مجله اول ثبت شده در ISI در دسته مجلات تغذیه و رژیم درمانی می&zwnj__AWT_NOKT_COMMA__باشند. بیشتر مجلات انتخابی از روند صعودی شاخص تأثیر و البته همراه با نوساناتی در برخی از موارد در این دوره 10 ساله برخوردار بوده&zwnj__AWT_NOKT_COMMA__اند. مجله Am J Clin Nutr به طور ثابتی از بالاترین میزان استنادات کل برخوردار بود.نتیجه&zwnj__AWT_NOKT_COMMA__گیری: شاخص تأثیر معیاری مناسب جهت مقایسه و بررسی کیفیت مجلات تغذیه&zwnj__AWT_NOKT_COMMA__ای و البته بررسی عملکرد پژوهشی محققین در مجلات مربوط به این رشته است.واژه&zwnj__AWT_NOKT_COMMA__های کلیدی: شاخص تأثیر، استنادات کل، تغذیه و رژیم درمانی.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
10 Year Trend in Nutrition Journal Impact Indexes in the World
چکیده انگلیسی مقاله
Background: This study was performed to evaluate the impact of factors and the total citations of ISI-indexed on nutrition journals in the last 10 years. Methods: To perform this retrospective study, the impact factor and the total citation data were collected through Journal Citation Reports of Thomson Scientific Corporation Web of Knowledge. Five highly cited journals in "nutrition and dietetics" category were selected for the analysis. These journals include Annual Reviews in Nutrition (ANNU REV NUTR), American Journal of Clinical Nutrition (AJCN), Progress in Lipid Research (PROG LIPID RES), Journal of Nutrition (J NUTR) and International Journal of Obesity (INT J OBESITY). Findings: All five selected journals were ranked as one of the top ten nutrition and dietetics journals between 1999 and 2008 in ISI category. Most of the selected journals&apos__AWT_NOKT_COMMA__ impact factor have upward trend during the 10 years period with fluctuation in some cases. Am J Clin Nutr had consistently the highest total citation trend during these years. Conclusion: Impact factor is a useful yardstick to compare quality of nutrition journals and also to compare the performance of the top journals in this category. __AWT_NOKT_COMMA__
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Impact Factor, Total Citation, Nutrition and Dietetics
نویسندگان مقاله
نرگس جانی | نرگس جاني
دانشجوي کارشناسي، کميته تحقيقات دانشجويي، گروه تغذيه جامعه، دانشکده تغذيه و علوم غذايي، دانشگاه علوم پزشکي اصفهان، اصفهان، ايران
دانشجوی کارشناسی، کمیته تحقیقات دانشجویی، گروه تغذیه جامعه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
عمار حسن زاده کشتلی | عمار حسن زاده کشتلي
پزشک عمومي، دانشگاه علوم پزشکي اصفهان، اصفهان، ايران
پزشک عمومی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
پیام کبیری | پيام کبيري
استاديار، گروه آمار و اپيدميولوژي، دانشگاه علوم پزشکي تهران، تهران، ايران
استادیار، گروه آمار و اپیدمیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران
نضال صرافزادگان | نضال صرافزادگان
استاد، مرکز تحقيقات قلب و عروق، دانشگاه علوم پزشکي اصفهان، اصفهان، ايران
استاد، مرکز تحقیقات قلب و عروق، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
احمد اسماعیل زاده | احمد اسماعيل زاده
دانشيار، مرکز تحقيقات امنيت غذايي و گروه تغذيه جامعه، دانشکده تغذيه و علوم غذايي، دانشگاه علوم پزشکي اصفهان، اصفهان، ايران
دانشیار، مرکز تحقیقات امنیت غذایی و گروه تغذیه جامعه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
نشانی اینترنتی
http://hsr.mui.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-39-129&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات