این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، جلد ۱۳، شماره ۱، صفحات ۹۳-۹۹

عنوان فارسی مروری بر آخرین یافته ها و توصیه های کاربردی در زمینه مواد مغذی مؤثر در بهبود سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا
چکیده فارسی مقاله مقدمه: بیماری کرونا ویروس 2019 یک بیماری همه گیر است که با علایمی مانند علایم تنفسی، تب، گلو درد و خستگی همراه می باشد. این مقاله با هدف مروری بر آخرین یافتهها و توصیههای کاربردی در زمینه مواد مغذی مؤثر درمقابله با ویروس کرونا ارائه شده است. روش کار: در این مقالهی مروری، مقالاتی که در مورد تغذیه، سیستم ایمنی، عفونت ویروسی و کرونا ویروسها متمرکز شده بودند با جستجوی بانکهای اطلاعاتی نظیر پابمد و اسکاپوس که از سال 1990 تا 2020 منشتر شدند، جمع آوری شده و مورد بررسی قرار گرفتند.. مقالات بدون چکیده انگلیسی از این مطالعه حذف گردیدند. ،B ویتامین 1 ،E ویتامین ،D ویتامین ،A یافتهها: برخی از مواد مغذی شامل پروتئین رژیم غذایی، اسیدهای چرب امگا 3، ویتامین آهن، روی و سلنیم به طور فعال در عملکرد صحیح و تقویت سیستم ایمنی بدن انسان در ،C ویتامین ،B ویتامین 12 ،B ویتامین 6 انجام شده COVID- برابر عفونتهای ویروسی نقش دارند. مطالعات اندکی در مورد تأثیر فاکتورهای رژیم غذایی در پیشگیری از 19 است، اما مکمل برخی از مواد مغذی ممکن است در بهبود سیستم ایمنی و وضعیت سلامتی بیماران مبتلا به عفونتهای ویروسی مؤثر باشد. نتیجه گیری: پیروی از یک رژیم غذایی متعادل و مکمل یاری با مواد مغذی مناسب ممکن است نقش مهمی در پیشگیری، درمان COVID- و مدیریت 19 داشته باشد. با این حال، آزمایشهای بالینی بیشتر برای تأیید این یافتهها و ارائه توصیههای قوی در برابر این بیماری همه گیر لازم میباشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله ویروس کرونا کووید- 19 مواد مغذی ویتامین ماده معدنی

عنوان انگلیسی A Review of the Latest Findings and Practical Recommendations on the Effective Nutrients in the Prevention of Coronavirus
چکیده انگلیسی مقاله Introduction: Coronavirus 2019 is an epidemic caused by a group of viruses with symptoms such as respiratory symptoms, fever, sore throat, and fatigue. This article is presented with the aim of practical recommendations in the field of effective nutrients against coronavirus. Methods: In this review article, articles focusing on nutrition, the immune system, viral infections, and coronaviruses were published by searching databases for both articles and manuscripts accepted from 1990 to 2020, and articles without English abstracts were excluded from the review system. Results: Some nutrients are actively involved in the proper functioning and strengthening of the human immune system against viral infections including dietary protein, omega-3 fatty acids, vitamin A, vitamin D, vitamin E, vitamin B1, vitamin B6, vitamin B12, Vitamin C, iron, zinc and selenium. There have been few studies on the effect of dietary factors on the prevention of COVID-19, but supplementation with these nutrients may be effective in improving the health status of patients with viral infections. Conclusions: Following a balanced diet and supplementation with appropriate nutrients may play an important role in the prevention, treatment, and management of COVID-19. However, more clinical trials are needed to confirm these findings and provide strong recommendations against the epidemic.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Corona Virus COVID-19 Nutrients Vitamin

نویسندگان مقاله سمانه میرزائی دهکاء | Samaneh Mirzaei Dahka


فاطمه بوربور | Fatemeh BourBour


حسین شاه دوستی | Hossain Shahdoosti


شیما نیکجو | Shima Nikjoo


مریم غلامعلی زاده | Maryam Gholamalizadeh


سعید دعائی | Saeid Doaei



نشانی اینترنتی http://journal.nkums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-77&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده علوم پایه
نوع مقاله منتشر شده مقالات مروری
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات