این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 آذر 1404
تحقیق در علوم دندانپزشکی
، جلد ۱۷، شماره ۴، صفحات ۲۸۷-۲۹۵
عنوان فارسی
مقایسه اثر مهاری عصاره چای سبز نسبت به نیستاتین بر رشد کاندیدا آلبیکنس: مطالعه آزمایشگاهی
چکیده فارسی مقاله
سابقه وهدف: کاندیدا آلبیکانس جز فلور نرمال و از پاتوژنهای حفرهی دهان است .درمانهای مختلفی از جمله داروی نیستاتین برای درمان عفونت کاندیدا وجود دارد . با توجه به پتانسیل بالایی که عصارههای گیاهی از جمله چای سبز در زمینهی فعالیت ضد میکروبی نشان دادهاند این مطالعه جهت بررسی تاثیر عصاره چای سبز بر گونه کاندیدا البیکانس طراحی شد. مواد و روش ها: : ابتدا عصارهی آبی –آلکلی چای سبز در غلظتهای مختلف تهیه شد. برای تعیین حداقل غلظت مهاری (MIC)از روش Broth micro dilution استفاده شد. از محتویات چاهکهای مختلف که حاوی غلظت های کمتر عصاره بوده و رشد کاندیدا در آن مشاهده نشد،10 میکرولیتر به محیط سابرو دکستروز آگار برده شده و کمترین غلطتی ازعصاره که رشدی کمتر از یک درصد را نشان داد، به عنوان حداقل غلظت کشندگی( MFC) در نظر گرفته شد. همچنین از غلظتهای 50% و 100% عصارهی چای سبز دیسکهایی تهیه شد تا در محیط کشت اندازه هاله عدم رشد این محلول بررسی شود. تجزیه و تحلیلهای آماری با نرم افزار STATA ویرایش 14 انجام شد. یافته ها: MICو MFC برای عصاره از غلظت 256 میلی گرم بر میلی لیتر شروع میشود. همچنین مشخص شد که هاله عدم رشد در هر دو غلظت 50 % و 100% برای عصاره چای سبز برابر صفر بود. نتیجهگیری: به نظر می رسد، چای سبز در غلظتهای بسیار بالاتر از استفاده معمول خوراکی و همچنین بصورت دهانشویه و تنها در تماس مستقیم قابلیت ضد قارچی دارد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کاندیدا آلبیکنس، چای سبز، نیستاتین
عنوان انگلیسی
Comparison of Inhibitory Effect of Green Tea Extract and Nystatin on Candida Albicans Growth: An in-vitro Study
چکیده انگلیسی مقاله
Background and aim: Candida-albicans is a normal floor and one of the opportunistic pathogens in the oral cavity. There are various treatments for this infection, including nystatin. Considering the high potential of plant extracts, including green tea, in the field of antimicrobial activity, this study was designed to investigate the effect of green tea extract on Candida albicans species. Materials and Methods: Initially, the aqueous-alcoholic extract of green tea at different concentrations was prepared. Broth micro dilution method was used to determine the MIC. From the contents of different wells containing less concentrations of green tea and no candidate growth was observed, 10 micro liter of dextrose agar substrate was removed and the lowest amount of green tea, which showed less growth was considered as minimum fungicidal concentration (MFC). Also, 50% and 100% green tea extracts of the discs were prepared to determine the size of the growth medium in the culture medium. Data analyzed using STATA software 14. Results: MIC and MFC for green tea extract start at a concentration of 256 mg / ml. It was also found that the inhibition zone was equal to zero in both concentrations of 50% and 100% for the green tea extract. Conclusion: It seems, green tea has antifungal effect in very high concentration rather than oral usage and also, as mouthwash and just with direct contact. Keywords: Candia albicans, Green tea, Nystatin
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Candia albicans, Green tea, Nystatin
نویسندگان مقاله
لیدا سمیع | lida samie
1. استادیار گروه بیماری های دهان، فک و صورت ،دانشکده دندان پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی همدان
زینب بیات | zeynab bayat
1. استادیار گروه بیماری های دهان، فک و صورت ،دانشکده دندان پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی همدان
دارا دستان | dara dastan
2. استادیار ، دانشکده داروسازی ،دانشگاه علوم پزشکی همدان
محمد یوسف علیخانی | mohammad yusef alikhani
3. استادیار، گروه میکروبیولوژی ، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی همدان
جلال پورالعجل | jalal poorolajal
4- استاد گروه آمار دانشکده بهداشت ، دانشگاه علوم پزشکی همدان
اسرا عباسی | asra abbasi
5-دندانپزشک
فاطمه احمدی متمایل | fatemeh Ahmadi-Motamayel
6- استاد ، مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی و مرکز تحقیقات دندان پزشکی ،گروه بیماری های دهان، فک و صورت -،دانشکده دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان
نشانی اینترنتی
http://jrds.ir/browse.php?a_code=A-10-439-4&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
بیماری دهان
نوع مقاله منتشر شده
مطالعه اصیل
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات