این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
Journal of Agricultural Science and Technology
، جلد ۲۴، شماره ۱، صفحات ۵۷-۶۹
عنوان فارسی
تغییر کشت زردچوبه به گیاهان دیگر در مزراع کشاورزان کوچک در یک ناحیه انتخابی در هندوستان
چکیده فارسی مقاله
ایالت تامیلنادو یکی از تولید کنندگان اصلی زرد چوبه در هندوستان است. باردهی زردچوبه در طی سه سال اخیر درحال افول بوده است. به علت دلایل مختلف که نیاز به بررسی دارد، بسیاری از کشاورزان کوچک تغییر کشت زردچوبه به سایر محصولات را آغاز کرده اند. این بررسی، دلایل این تغییر را در بین کشاورزان کوچک-مقیاس که درمزارع آنها این تغییر رواج یافته است شناسایی کرد. دادههای این بررسی با استفاده ازیک برنامه مصاحبه پیشآزموده از بین 50 کشاورز که به طور اتفاقی از روستای Kanjikoil واقع در بخش Erode ا نتخاب شده بودند جمع آوری شد. نتایج آشکار ساخت که عاملهای اصلی تغییر کشت زردچوبه به محصولات دیگر عبارتند از تولیدکنندگان رقیب(90%)، کم شدن قیمت فروش (88%)، نداشتن و به کار نبردن فناوریهای (66%)، تلفات بعد از برداشت (72%)، افزایش هزینههای کارگری وعملیاتی (70%) و آگاهی نداشتن از دانش مربوط به کنترل آفات (70%). بر پایه این نتایج، به منظور ارتقای رشد و تولید گیاه زردچوبه در این ایالت، توصیههای قابل اجرا و مناسب ارایه شده است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Shifting Turmeric Cultivation to Other Crops by Small-Holder Farmers in a Selected Area of India
چکیده انگلیسی مقاله
Tamilnadu is one of the leading turmeric producing states in India. The turmeric productivity of the state has been declining for the last three years. Many small-scale farmers start shifting turmeric cultivation to other crops due to various reasons that need to be explored. The study has identified the reasons for this shifting among the small-scale farmers where the invading gets doing. Data for this study have been collected from 50 farmers randomly selected from Kanjikoil Village of Erode district using a pre-tested interview schedule. The study reveals that the major causes of shifting turmeric cultivation to other crops are competitive producers from other states (90%), lowering of selling price (88%), lack of technological usage (66%), postharvest losses (72%), higher labour and operation cost (70%), and lack of knowledge on pest control (70%). Based on the results, the feasible recommendations are derived to enhance the turmeric crop growth in the state.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Curcuma longa L., Crop shift, Small-scale farmer,.
نویسندگان مقاله
| M. Kowsalya
Department of Civil Engineering, Kongu Engineering College, Erode, Tamilnadu, India.
| M. Krishnaveni
Centre for Water Resources, Anna University, Chennai, Tamilnadu, India.
نشانی اینترنتی
http://jast.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-58097-1&slc_lang=en&sid=23
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی اصیل
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات