این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Journal of Agricultural Science and Technology، جلد ۲۳، شماره ۲، صفحات ۳۱۹-۳۳۱

عنوان فارسی افزایش عمر انباری زردآلو با استفاده از پوشش خوراکی مبتنی بر صمغ کتیرا و کیتوزان
چکیده فارسی مقاله در این مطالعه، فرمولاسیون پوشش خوراکی صمغ کتیرا و کیتوزان برای پوشش­دهی زردآلوی تازه با روش سطح پاسخ (RSM) بهینه شد. تأثیر غلظت صمغ کتیرا و کیتوزان (متغیرهای مستقل) بر مواد جامدات محلول، کاهش وزن، اسیدیته قابل تیتر، pH ، قندهای احیاکننده، مقدار رطوبت و سفتی زردآلو (متغیرهای وابسته) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که مدل­هایRSM به­دست آمده به­طور معنی­داری برای کلیه متغیرهای وابسته (به استثنای مواد جامد محلول و اسیدیته قابل تیتر) مناسب بودند. صمغ کتیرا و کیتوزان به­طور معنی­داری میزان کاهش وزن زردآلوها را در طی نگهداری کاهش دادند. سفتی زردآلوها با افزایش غلظت صمغ کتیرا افزایش یافت. pH زردآلوها نیز در غلظت­های پایین­تر صمغ کتیرا و کیتوزان کمتر بود. این مطالعه نشان داد که این پوشش می­تواند سفتی و پایداری زردآلو از نظر کاهش وزن، pH و میزان رطوبت را هنگام نگهداری در سردخانه بهبود بخشده و ارزش تجاری محصول را افزایش دهد. برای دستیابی به خواص مطلوب، بهترین فرمولاسیون ترکیب 02/1 درصد صمغ کتیرا و 33/0 درصد کیتوزان به دست آمد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Extending the Shelf life of Apricots by Using Gum Tragacanth-Chitosan Edible Coating
چکیده انگلیسی مقاله Formulation of an edible coating based on gum tragacanth and chitosan was optimized for fresh apricots by Response Surface Methodology (RSM). The effects of the concentration of gum tragacanth and chitosan (independent variables) on soluble solids content, weight loss, titratable acidity, pH, reducing sugar, moisture content, and firmness (response variables) were studied. The results showed that the obtained RSM models were fitted for all response variables, except for soluble solids content and titratable acidity. Gum tragacanth and chitosan treatments significantly decreased the weight loss of the apricots during storage. The firmness of apricots was increased at higher concentrations of gum tragacanth. The pH of the apricots was lower at lower concentrations of gum tragacanth and chitosan. This work showed that the coating could improve apricot firmness and stability in terms of weight loss, pH, and moisture content during storage, and increase the commercial value of the product. To meet the desirable properties, the ideal concentrations of gum tragacanth and chitosan in the coating were 1.02 and 0.33% (w/v), respectively.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Prunus armeniaca L., Fruit postharvest, Fruit storage, Response surface methodology.

نویسندگان مقاله | S. H. Ziaolhagh
Department of Agricultural Engineering Research, Agricultural and Natural Resources Research Center of Semnan Province (Shahrood), AREEO, Shahrood, Islamic Republic of Iran.


| S. Kanani
Department of Food Science and Technology, Damghan Branch, Islamic Azad University, Damghan, Islamic Republic of Iran.



نشانی اینترنتی http://jast.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-26555-3&slc_lang=en&sid=23
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی اصیل
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات