این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
Journal of Agricultural Science and Technology
، جلد ۲۳، شماره ۱، صفحات ۹۷-۱۰۶
عنوان فارسی
کرم کاکائو سینبیوتیک تولیدی بوسیله افزودن بیفیدیوباکتر انیمالیس زیرگونه لاکتیس ریزپوشانی شده و اینولین: خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی
چکیده فارسی مقاله
استفاده از روش ریزپوشانی و ترکیبات پربیوتیک ازجمله روشهایی هستند که برای افزایش زندهمانی پروبیوتیکها استفاده میشود. این مطالعه به منظور بررسی اثر اینولینبه همراه ترکیب پربیوتیک و تلقیح بیفیدیوباکتر انیمالیس زیرگونه لاکتیس به عنوان یک باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده با آلژینات سدیم انجام شده است. همچنین یک محصول بیوشیمیایی سنتزی دارای ویژگی سلامتیبخش در کرم کاکائو تولید گردیده است. نمونهها شامل 2 و 3٪ اینولین همچنین،نمونههای تلقیح شده با بیفیدیوباکتر انیمالیس ریزپوشانی شده با و بدون 2 و 3٪ اینولین و نمونه شاهد نیز بدون آن تهیه شدهاند. نمونه ها به مدت 6 هفته در دمای °C4 نگهداری شدند و اسیدیته، ویسکوزیته، زندهمانی بیفیدیوباکتر انیمالیس و خواص حسی آنها در روزهای 1، 7، 14، 21، 28، 35 و 42 مورد بررسی قرارگرفته است. در نمونههای کرم کاکائو اسیدیته و ویسکوزیته در طی زمان نگهداری به طور معنیداری به ترتیب افزایش و کاهش داشتهاند. کاهش تعداد بیفیدیوباکتر انیمالیس در نمونههای حاوی 2 و3% اینولین با هم تفاوت معنیداری نشان ندادهاند اما این کاهش در مورد نمونههای بدون اینولین به طور معنیداری کمتر بوده است. بعد از طی 42 روز نگهداری در دمای°C 4، ویژگیهای حسی نمونهها شامل مزه، بافت و پذیرش کلی تفاوت معنیداری نشان ندادهاند. توانایی تولید کرم کاکائو سینبیوتیک بر مبنای روش ریزپوشانی بیفیدیوباکتر انیمالیس و افزودن اینولین انجام شده است. محصول تولیدی دارای ویژگیهای مطلوب فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی پروبیوتیک برای تولید صنعتی میباشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Synbiotic Cocoa Cream Produced via Incorporation of Microencapsulated Bifidobacterium animalis subsp. Lactis and Inulin: Physicochemical, Rheological, and Sensory Properties
چکیده انگلیسی مقاله
The use of microencapsulation technique and prebiotic compounds are among the methods used to increase the probiotics survival. This study was done to investigate the effect of combination of inulin as a prebiotic agent and inoculation of Bifidobacterium animalis subsp. lactis as a probiotic bacterium microencapsulated with sodium alginate, to produce a synthetic biochemical product with a health characteristic in cocoa cream. The study included inoculated samples that were prepared by microencapsulated B. animalis containing 2 and 3% of inulin and the control sample without it. The samples were kept at 4ºC for 6 weeks and acidity, viscosity, B.animalis survival, and sensory properties were studied on days 1, 7, 14, 21, 28, 35, and 42. It was found that in cocoa cream samples, acidity and viscosity were significantly increased and reduced, respectively, during the storage period. In samples with 2 and 3% inulin, reduced B.animalis was not significantly different, but this reduction was significantly lower than samples without inulin. After 42 days of storage at 4°C, there was no significant difference among sensory properties of samples including taste, texture, and total acceptability. The product had an appropriate physicochemical, sensory, and probiotic survival properties for industrial production.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Digestive microorganisms, Health index, Probiotics survival.
نویسندگان مقاله
| F. Hedayati Rad
Department of Food Science and Technology, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Islamic Republic ofIran.
| N. Khanjari
Department of Food Science and Technology, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Islamic Republic of Iran.
| A. Sharifan
Department of Food Science and Technology, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Islamic Republic of Iran.
نشانی اینترنتی
http://jast.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-47213-2&slc_lang=en&sid=23
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی اصیل
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات