این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
Journal of Plant Physiology and Breeding
، جلد ۱۱، شماره ۱، صفحات ۶۳-۷۴
عنوان فارسی
تأثیر کاربرد خارجی اسید آمینه آرژنین بر برخی ویژگی های کیفی و فعالیت آنتیاکسیدانی در میوه های انبه (Mangifera indica)
چکیده فارسی مقاله
پلی فنول ها، کاروتنوئیدها و آنتوسیانین های موجود در میوه ها و سبزیجات به دلیل اثرات آنتی اکسیدانی بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند. این ترکیبات در پیشگیری از بیماری ها و حفظ سلامت انسان نقش دارند. اسیدهای آمینه برای حفظ و افزایش کیفیت میوه ها استفاده شده اند. در این آزمایش، میوه های عنبه با اسید آمینه آرژنین در غلظت های 0، 200 و 400 میکرومولار تیمار شدند. میوه های رقم محلی در دو مرحله شامل زمان تشکیل میوه و 10 روز پس از مرحله اول سم پاشی شدند. تاثیر آرژنین بر کل فنول ها، آنتوسیانین ها، ظرفیت اکسیدانی، کاروتنوئیدها، کل مواد جامد محلول، pH، وزن میوه و دانه در انبه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که صفات اندازه گیری شده با افزایش غلظت آرژنین افزایش می یابند. آرژنین 400 میکرومولار منجر به بهبود کل فنول ها، آنتوسیانین ها، ظرفیت آنتیاکسیدانی، کاروتنوئیدها، کل مواد جامد محلول، pH میوه و وزن دانه در میوه های انبه شد. مقایسه زمان کاربرد آرژنین نشان داد که 10 روز پس از تشکیل میوه به طور کلی موثرتر از مرحله اول در بهبود صفات مورد مطالعه بود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Quality characteristics and antioxidant activity of the mango (Mangifera indica) fruit under arginine treatment
چکیده انگلیسی مقاله
Mango fruit is one of the most important fruits in terms of nutritional value. One of the important characters of mango is the presence of antioxidants such as polyphenols, carotenoids, and anthocyanins in its fruits and vegetables. These compounds are involved in preventing diseases and maintaining health in humans. Amino acids have been used to preserve and enhance fruits quality. In this study, the mango fruits of a local cultivar were sprayed with the arginine amino acid at concentrations of 0, 200, and 400 µM at the time of fruit formation and 10 days after this stage. Results showed that total phenolics, anthocyanins, carotenoids, antioxidant capacity, total soluble solids, pH, fruit weight, and seed weight of the fruits increased with the increase in arginine concentration and 400 μM arginine had a better effect on these characters. Comparison of the times of application indicated that the second stage of the foliar application was generally more effective than the first stage in increasing the studied characters.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Antioxidant, Arginine, Mango, Quality
نویسندگان مقاله
Zahra Pakkish |
Department of Horticultural Sciences, Faculty of Agriculture, Shahid Bahonar University of Kerman, Kerman, Iran
Soheila Mohammadrezakhani |
Former Ph.D. student, Department of Horticultural Science, Faculty of Agriculture, University of Tabriz, Tabriz, Iran
نشانی اینترنتی
https://breeding.tabrizu.ac.ir/article_13790_ef38cf4e0e0097c9bb6549455c8ec756.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات