این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
آبزیان زینتی
، جلد ۸، شماره ۱، صفحات ۱۹-۲۸
عنوان فارسی
مقاله علمی-ترویجی: غذاهای زنده در تغذیه لارو ماهیان آکواریومی
چکیده فارسی مقاله
در مراکز تکثیر، استفاده از غذاهای زنده بهویژه در اولین تغذیه برای لارو ماهیان آکواریومی حائز اهمیت است. غذاهای زنده مهم که در صنعت آبزیپروری ماهیان آکواریومی استفاده میشوند بیشتر شامل روتیفرها در دو نوع کوچک با اندازه 110-50 میکرون و بزرگ با اندازه 200-100 میکرون، آرتمیا و کپهپود میباشند. لارو ماهیان آکواریومی دریایی عمدتاً از کپهپودها تغذیه میکنند اما دستورالعمل تولید کپهپودها به عنوان غذای زنده در مراکز تکثیر بهخوبی توسعه نیافته است چون مصرف غذا و سیستم گوارشی کپه پودها متفاوت از سایر غذاهای زنده نظیر روتیفر و آرتمیا میباشد. کپهپودها به لحاظ ارزش غذایی ارزشمند هستند بهطوریکه حاوی اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره نظیر ایکوزاهگزانوئیک اسید، دیکوزا هگزانوئیک اسید و آراشیدونیک اسید هستند. روتیفرها و ناپلی آرتمیا به لحاظ میزان اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره، فقیر هستند که لازم است غنیسازی گردند و کیفیت تغذیهای آنها را میتوان از طریق غنیسازی بهبود داد. در مطالعه حاضر به اهمیت غذاهای زنده در تغذیه لارو ماهیان آکواریومی پرداخته میشود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
غذاهای زنده، تغذیه، ماهیان آکواریومی، لارو
عنوان انگلیسی
Live foods in the feeding of aquarium fish larvae
چکیده انگلیسی مقاله
At reproduction centers, using live food is important, especially when it comes to the first feeding of aquarium fish larvae. Live foods commonly used in the aquarium aquaculture industry include rotifers in two sizes, small types with a size of 50-110 microns, and larger types with a size of 100-200 microns, Artemia, and copepods. Fish larvae in marine aquariums primarily consume copepods. However, there is still need to develop protocols to produce this tiny live food in propagation facilities. This is because the food consumption and digestive system of copepods are different from other live foods such as rotifer and Artemia. Copepods are nutritionally valuable due to the fact they contain long-chain unsaturated fatty acids including docosahexaenoic acid, eicosapentaenoic acid, and arachidonic acid. There is an insufficient amount of long-chain unsaturated fatty acids in both Rotifers and Artemia nauplii, a deficiency that can be rectified through dietary enrichment. In this study, live foods are discussed as an important component of feeding aquarium fish larvae.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
live foods, nutrition, aquarium fish
نویسندگان مقاله
محمدحسین خانجانی | Mohammad Hossein Khanjani
1- Department of Fisheries Science and Engineering, Faculty of Natural Resources, University of Jiroft, Jiroft, Iran
دانشگاه جیرفت
ابراهیم جمالدینی | ebrahim jamaledini
دانشگاه جیرفت
نشانی اینترنتی
http://ornamentalaquatics.ir/browse.php?a_code=A-10-145-4&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات