این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۷، شماره ۱، صفحات ۱-۸
عنوان فارسی
اثر تنظیم کاهشی کروسین بر پروفایل آنتیاکسیدانی آنزیماتیک در سلولهای C۲C۱۲
چکیده فارسی مقاله
سابقه و هدف: در حالت طبیعی مقداری رادیکال آزاد در اثر فعالیت و متابولیسم سلولها تولید میشود که به وسیله عوامل آنتیاکسیدان آنزیمی و غیر آنزیمی خنثی میشود. از این رو دریافت آنتیاکسیدانها از منابع غذایی همیشه در تحقیقات تغذیه مورد توجه بوده است. به همین جهت مطالعه حاضر به بررسی اثرات آنتیاکسیدانی کروسین بر پروفایل ژنهای دخیل در سیستم آنتیاکسیدانی آنزیماتیک در سلولهای عضله پرداخته است. مواد و روشها: در این پژوهش سلولهای عضلانی C2C12 پس از کشت و چند مرحله پاساژ، به سلولهای میوتیوب تمایز داده شدند و تحت تیمار با غلظتهای مختلف کروسین (10، 25، 50 و 100 میکرومولار) به مدت 24 ساعت قرار گرفتند و نهایتاً میزان بیان ژن آنزیمهای آنتیاکسیدانی (SOD1, SOD2, Gpx1, catalase) به روش Real-time PCR مورد سنجش قرار گرفت. یافتهها: کروسین به طور معنیداری سبب کاهش بیان ژنهای SOD2, Gpx1, catalase شد (05/0p<) و تأثیری بر میزان بیان ژن SOD1 نداشت. نتیجه گیری: یافتههای این مطالعه نشان داد که دریافت یک آنتیاکسیدان اگزوژن مانند کروسین احتمالاً با تقویت سیستم دفاع آنتیاکسیدانی غیر آنزیماتیک، میزان نیاز به بیان ژنهای آنتیاکسیدانی آنزیماتیک را کاهش میدهد. هر چند به مطالعات بیشتری در این زمینه نیاز است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
آنتیاکسیدان، رادیکال آزاد، کروسین، سلولهای C2C12
عنوان انگلیسی
Effects of Crocin Down-Regulation on Enzymatic Antioxidant Profile in C2C12 Cells
چکیده انگلیسی مقاله
such as the process of cellular respiration, which is scavenged by enzymatic and non-enzymatic antioxidant systems. Intake of antioxidants from food sources has always been considered in nutrition research. Therefore, the aim of the present study was to investigate antioxidant effects of crocin on the expression profile of genes involved in the enzymatic antioxidant systems in muscle cells. Materials & Methods: After culturing and several passages, C2C12 muscle cells were differentiated into myotube cells and treated with various concentrations of crocin (10, 25, 50 and 100 μM) for 24 h. Gene expression of antioxidant enzymes (SOD1, SOD2, Gpx1 and catalase) was assessed using real-time polymerase chain reaction. Results: Crocin significantly decreased expression of SOD2, Gpx1 and catalase genes (p < 0.05) with no effects on expression of SOD1 gene. Conclusion: Findings of this study showed that receiving exogenous antioxidants such as crocin could possibly decrease needs of expression of enzymatic antioxidant genes through strengthening non-enzymatic antioxidant defense systems. However, further studies are needed to verify the results.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Antioxidants, Free radicals, Crocin, C2C12 cells
نویسندگان مقاله
فریناز حسینی بالام | F Hoseini Balam
Faculty of Nutrition Sciences and Food Industries, Institute of Nutritional Research and Food Industries, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran
دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران
غزاله شیمی | G Shimi
Faculty of Nutrition Sciences and Food Industries, Institute of Nutritional Research and Food Industries, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran
دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران
حمید زند | H Zand
Department of Cellular and Molecular Nutrition, Faculty of Nutritional Sciences and Food Industry, Institute of Nutritional Research and Food Industry, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran
گروه تغذیه سلولی و ملکولی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران.
آرمان قربانی | A Ghorbani
Department of Cellular and Molecular Nutrition, Faculty of Nutritional Sciences and Food Industry, Institute of Nutritional Research and Food Industry, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran
گروه تغذیه سلولی و ملکولی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران.
نشانی اینترنتی
http://nsft.sbmu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2769-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تغذیه
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات