این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
بوم شناسی آبزیان
، جلد ۱۰، شماره ۱، صفحات ۱۴-۲۲
عنوان فارسی
تأثیر سطوح مختلف سیاهدانه جیره بر میزان کلسترول و تری گلیسرید همولنف میگوی پاسفید غربی (Penaeus vannamei)
چکیده فارسی مقاله
مطالعه حاضر به منظور بررسی سطوح مختلف سیاهدانه جیره بر غلظت کلسترول و تری گلیسرید پلاسمای میگوی پاسفید غربی (Penaeus vannamei) انجام شد. این آزمایش در قالب پنج جیره با سطوح مختلف سیاهدانه شامل صفر (کنترل)، 5/0، 5/1، 3 و 5 درصد به طور جداگانه در پنج تیمار و هر تیمار شامل سه تکرار انجام شد و در هر تکرار 40 عدد میگو (g2/0± 5/7) ذخیره¬سازی شد. بعد از 12 هفته غذادهی، سطح کلسترول و تری گلیسرید پلاسمای میگو در تیمارهایی که سیاهدانه مصرف کرده بودند به طور معنیداری از تیمار کنترل کمتر بود (05/0 > P). کمترین مقدار هم مربوط به تیمار حاوی 3 درصد سیاهدانه بود. در مجموع جیره حاوی سیاهدانه میتواند با کمتر کردن سطح کلسترول و تری گلیسرید پلاسما، به تولید میگویی سالمتر کمک کند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
تری گلیسرید، سیاهدانه، کلسترول، میگو
عنوان انگلیسی
Effects of different levels of dietary black cumin seed on hemolymph cholesterol and triglyceride concentrations of pacific white shrimp (Penaeus vannamei)
چکیده انگلیسی مقاله
This study was designed to determine the effects of different levels of black cumin seed on pacific white shrimp, Penaeus vannamei plasma cholesterol, and triglyceride concentration. Five levels of black cumin seed including 0, 0.5, 1.5, 3, and 5 percent were used and each group was divided into three replicates and 40 shrimp (7.5±0.2 gr) were stocked. After 12 weeks of the feeding trial, plasma cholesterol and triglyceride concentration were significantly lower in shrimp-fed diets containing black cumin seed compared to control (P< 0.05). In conclusion, this study indicated that dietary contained black cumin seed can help to produce safer shrimp with lower plasma cholesterol and triglyceride concentration.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Shrimp, Black cumin seed, Cholesterol, Triglyceride
نویسندگان مقاله
محمد نیرومند | Mohammad Niroomand
Department of Fisheries, Faculty of Marine Science and Technology, University of Hormozgan, Bandar Abbas, Iran
گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایران
آرش اکبرزاده | Arash Akbarzadeh
Department of Fisheries, Faculty of Marine Science and Technology, University of Hormozgan, Bandar Abbas, Iran
گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایران
عیسی ابراهیمی درچه | Eisa Ebrahimi Dorche
Devision of fisheries, Department of Natural Resource, Isfahan University of Technology, Isfahan, Iran
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران
سیدعلیرضا سبحانی | Seyed.Alireza Sonhani
Department of Pathology, Medical school, Hormozgan University of Medical Science, BandarAbbas, Iran
گروه پاتولوژی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، بندرعباس، ایران
اردشیر شیخ احمدی | Ardeshir Sheikhahmadi
Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, University of Kurdistan, Sanandaj, Iran
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران
نشانی اینترنتی
http://jae.hormozgan.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-627-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات