این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
زیست فناوری، جلد ۱۲، شماره ۴، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی جداسازی وشناسایی باکتری‌های تولیدکننده ی α- آمیلاز همزیست درختان حرا از سواحل غربی جزیره قشم (کنار سیاه) و بررسی برخی از خصوصیات بیوشیمیایی α- آمیلاز در باکتری های Bacillus sp. HR۱۰ و Bacillus sp. HR۱۱
چکیده فارسی مقاله هدف از مطالعه حاضر جداسازی و شناسایی باکتری های بومی تولید کنند آنزیم آلفا آمیلاز همزیست با درختان حرا در جزیره قشم ، هرمزگان ، ایران بود. در این مطالعه 45 باکتری از ریشه و برگ Avicennia marina از سواحل غربی جزیره قشم (کنارسیاه) جداسازی شد. از میان آنها 18 سویه توانایی تولید آلفا آمیلاز را داشتند. آنالیز توالی ژن 16S rRNA مربوط به سویه های دارای بیشترین تولید آنزیم نشان داد که هر دو سویه جداسازی شده متعلق به جنس باسیلوس شامل Bacillus sp.HR10 و Bacillus sp.HR11 می باشند. بر اساس نتایج تاثیر دما و pH بر روی تولید آنزیم نشان داده شد که سویه های  HR10و HR11 دارای بیشترین تولید آنزیم به ترتیب در دمای 35 و 30 درجه سانتی گراد و 8 pH می باشند. نتایج تعیین ویژگی بیوشیمیایی آنزیم نشان داد که سویه های HR10 و HR11 دارای بیشترین فعالیت آمیلازی در دمای 70 و 60 درجه سانتی گراد و pH بهینه 8 می باشند. نتایج این مطالعه نشان می دهد که باکتری های همزیست جدا شده از A. marina منبع بالقوه ای از آنزیم آلفا آمیلاز بوده که دامنه گسترده ای از دما و pH را متحمل می شوند. بطور کلی براساس نتایج حاصل، این سویه های باکتریایی می توانند منبع مناسبی جهت تولید آنزیم آمیلاز متحمل به حرارت با پایداری عملکردی بالا جهت کاربرد در صنعت باشند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله α- آمیلاز،دمای بهینه،16S rRNA،مانگرو،باسیلوس،جزیره قشم

عنوان انگلیسی Isolation and identification of α-amylase-producing bacteria from mangrove trees on the west coast of Qeshm Island (Konar siah) and investigation of some biochemical properties of α-amylases from Bacillus sp. HR10 and Bacillus sp. HR11
چکیده انگلیسی مقاله The aim of this study was to isolate and identify a-amylase-producing bacteria present in mangrove ecosystems on Qeshm Island, Hormozgan, Iran. Samples of mangrove leaves and roots were screened for a-amylase activity using Lugol's solution. Crude extracts were prepared of positive samples, and their a-amylase activity was determined by the Bernfeld method. The two strains with the highest activity were identified by molecular analysis of their 16S rRNA genes. a-Amylase production and activity were optimized by varying temperature and pH. 46 bacterial strains were isolated from mangrove tree leaf and root samples. Of these, 28 strains were capable of producing a-amylase. 16S rRNA gene sequence analysis of two strains with the highest enzyme production identified them as Bacillus sp. strain HR10 and Bacillus sp. strain HR11. The optimum temperature for enzyme production was 35 and 30 °C for strains HR10 and HR11, respectively, and the optimum pH was pH 8 for both strains. The highest enzyme activity was observed at 70 °C and 60 °C for the HR10 and HR11 strains, respectively, and the optimum pH was pH 8 for both strains. In conclusion, we have shown that bacteria isolated from mangrove leaf and root samples are potential source of a-amylases, tolerating a wide range of temperature and pH. Such a-amylases may be of interest for use in environmentally friendly industries.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله α- Amylase,Optimum temperature,16S rRNA,Mangrove,Bacillus,Qeshm Island

نویسندگان مقاله لیلا سالکی | Leila Saleki
MSc Student in Marine Biology, Department of Marine Biology, Faculty of Marine Science and Technology, Hormozgan University, Bandar Abbas, Iran
فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد زیست شناسی بوم‌شناسی دریا، گروه زیست شناسی دریا، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایران

احمد همایی | Ahmad Homaei
Associate Professor of Biochemistry, Department of Marine Biology, Faculty of Marine Science and Technology, Hormozgan University, Bandar Abbas, Iran. P.O. Box 3995, Tel.: +98 76 33711000-11; Fax: +98 76 33670716, E-mail address: a.homaei@hormozgan.ac.ir and a.homaei@gmail.com (A. Homaei).
دانشیار بیوشیمی، گروه زیست شناسی دریا، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایران

فاطمه شایسته | Fatemeh ُShayesteh
Assistant Professor of Fisheries Science (Marine), Department of Marine Biology, Faculty of Marine Science and Technology, Hormozgan University, Bandar Abbas
استادیارشیلات، گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایران


نشانی اینترنتی http://biot.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-12796-3&slc_lang=fa&sid=22
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات