این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۸، شماره ۱۲۰، صفحات ۳۰۵-۳۱۶
عنوان فارسی
تهیه فیلمهای امولسیونی ژلاتین به روش پیکرینگ امولسیون حاوی نانوذرات کیتین
چکیده فارسی مقاله
هدف از این تحقیق تولید و بررسی فیلم امولسیونی از ژلاتین به روش پیکرینگ امولسیون حاوی نانوذرات کیتین میباشد. غلظتهای مختلف نانوکیتین (2/0، 5/0، 1و 2 گرم در گرم ژلاتین خشک) و دو غلظت متفاوت روغن ذرت (20% و 30% بر پایه وزن ماده خشک) برای تهیه فیلم امولسیونی ژلاتینی به روش پیکرینگ امولسیون استفاده شد. سپس خصوصیات فیلمها با بررسی پتانسیل زتا، ضخامت، میزان رطوبت و حلالیت، نفوذپذیری به بخار آب، آبگریزی سطحی، خصوصیات مکانیکی و حرارتی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که امولسیون ژلاتین حاوی 5/0 گرمدرگرم نانوذرات کیتین پایداری بیشتری نسبت به سایر نمونهها داشت. فیلمهای امولسیونی پایدارشده با نانوکیتین میزان رطوبت، حلالیت و نفوذپذیری به بخارآب را نسبتبه فیلمهای کنترل و فیلمهای حاوی تویین کاهش داد و فیلمهای حاوی نانوکیتین خصوصیات مکانیکی را بهبود بخشیدند. علاوه بر این افزودن نانوکیتین تا 5/0 گرم در گرم به فیلم امولسیونی ژلاتین خصوصیات حرارتی را بهبود بخشید زیرا منجر به افزایش دمای ذوب و آنتالپی شد. همچنین افزودن نانوکیتین خواص آبگریزی فیلم را افزایش داد. غلظت 30% روغن بر روی خواص فیلم اثر بهتری نسبت به 20% روغن داشت. بنابراین استفاده از نانوکیتین به عنوان تثبیتکننده امولسیون پیکرینگ در فیلمهای ژلاتین با غلظت 30% روغن ذرت میتواند منجر به ایجاد پلیمرهای زیست تخریبپذیر با خصوصیات قابل قبولی برای بستهبندی مواد غذایی شود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
پیکرینگ امولسیون،ژلاتین،فیلم خوراکی،نانوکیتین
عنوان انگلیسی
Preparation of Gelatin Emulsion Films by Emulsion Pickering Method Containing Chitin Nanoparticles
چکیده انگلیسی مقاله
This study aimed to produce and investigate an emulsion film of gelatin by emulsion pickering method containing chitin nanoparticles. Different concentrations of nanochitin (0.2, 0.5, 1, and 2 g/g dry gelatin) and two different concentrations of corn oil (20% and 30% based on dry matter weight) were used to prepare the gelatin emulsion film by the emulsion pickering method. Then the properties of the films were investigated by examining the zeta potential, thickness, moisture and solubility, water vapor permeability (WVP), surface hydrophobicity, mechanical and thermal properties. The results showed that the gelatin emulsion containing 0.5 g/g of chitin nanoparticles was more stable than other samples. Nanochitin-stabilized emulsion films reduced moisture, solubility, and water vapor permeability compared to control films and tween-containing films, and nanochitin-containing films improved mechanical properties. In addition, the addition of nanochitin up to 0.5 g/g to the gelatin emulsion film improved the thermal properties because it led to an increase in melting temperature and enthalpy. The addition of nanochitin also increased the hydrophobic properties of the film. 30% oil concentration had a better effect on film properties than 20% oil. Therefore, the use of nanochitin as a stabilizing emulsion for pickering in gelatin films with a concentration of 30% corn oil can lead to the formation of biodegradable polymers with more acceptable properties for food packaging.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Pickering Emulsion,Gelatin,Edible film,Nanochitin
نویسندگان مقاله
سحر یوسفی هزاری | Sahar Yousefi Hezari
Ms.C.Student of Department of Food Science and Technology, Sari Agricultural Sciences and Natural Resources University.
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم ومهندسی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
جعفر محمدزاده میلانی | jafar Mohammadzadeh Milani
Professor, Department of Food Science and Technology, Sari Agricultural Sciences and Natural Resources University.
استاد گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
علی معتمدزادگان | Ali Motamedzadegan
Professor, Department of Food Science and Technology, Sari Agricultural Sciences and Natural Resources University.
استاد گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
ثمر صحرایی | samar sahraee
Postdoctoral student, Department of Food Science and Technology, University of Tabriz.
دانشجوی پسادکتری گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تبریز
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-26716-10&slc_lang=fa&sid=7
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات