این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۱۸، شماره ۱۱۳، صفحات ۱۹-۲۷

عنوان فارسی تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula
چکیده فارسی مقاله هدف از این مطالعه بررسی تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی‌اکسیدانی و میزان فنل و فلاونوِئید گیاه Postia puberula  متعلق به خانواده آستراسه است. جهت بررسی اثرات آنتی اکسیدانی میزان، فنل و فلاونوئید عصاره­های اتانولی، متانولی، آبی و هیدروالکلی تهیه شد. بررسی اثرات آنتی اکسیدانی نیز با دو روش 2و2 دی فنیل 1-پیکریل هیدرازیل (DPPH) و بتاکاروتن- لینولئیک اسید صورت گرفت. جهت سنجش محتوای ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی به ترتیب از شاهدهای گالیک اسید و کوئرسیتین استفاده شد. نتایج نشان داد که نوع حلال مورد استفاده در عصاره­گیری می­تواند بر اثرات آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید موثر باشد ، به طوری که بیشترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در هر دو روش مربوط به عصاره هیدروالکلی است، همچنین بیشترین میزان فنل در عصاره هیدروالکلی و بیشترین میزان فلاونوئید در عصاره اتانولی مشاهده شد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله کلمات کلیدی، DPPH،بتاکاروتن – لینولئیک اسید فنل،فلاونوئید،،اتانول،متانول

عنوان انگلیسی The effect of extraction solvent on antioxidant activity, total phenol content and total flavonoid content of Postia puberula
چکیده انگلیسی مقاله The propose of this study is evaluation effects of different solvents on antioxidant activity and phenol and flavonoid content of Postia puberula (Asteracea). The obtained ethanol, methanol, water and hydroalchol extract were investigated for antioxidant activity and phenol and flavonoid content. The antioxidant activity were measured by 2, 2-diphenyl-1-picrylhydrazyl (DPPH) and β-carotene/linoleic acid assay, also phenol and flavonoid content were measured by gallic acid and quercetin as standard compound. The result of this study showed that the the different solvents can effective on antioxidant activity, phenol and flavonoid content so that, in both method hydroalchol extract has more antioxidant activity, also hydroalchol extract has more phenol, but more flavonoid  observed in ethanolic extract
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله DPPH,β-carotene/linoleic,Phenol content,Flavonoid content,Different solvents

نویسندگان مقاله پروانه همتی حسن گاویار | Parvaneh Hemmati Hassan Gavyar
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه لرستان، خرم آباد


حمزه امیری | Hamzeh Amiri
Departement of Biology, Factulty of Science, Lorestan University, Khoram-Abad, Iran
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه لرستان، خرم آباد


نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-16165-3&slc_lang=fa&sid=7
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات