این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۰، شماره ۲، صفحات ۱۰۳-۱۱۴
عنوان فارسی
اثرات رژیم غذایی کم انرژی و ترکیب رژیم غذایی بر اختلالات تولیدمثلی و متابولیکی در افراد مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک : مروری ساده بر مطالعات
چکیده فارسی مقاله
سابقه و هدف: تغییرات در ترکیب رژیم غذایی میتواند در کاهش چاقی که نقش محوری در تشدید اختلالات تولیدمثلی و متابولیکی ناشی از سندرم تخمدان پلیکیستیک(PCOS) دارد، مفید باشد. هدف این مطالعه مروری، بررسی اثرات رژیم غذایی کم انرژی و ترکیب رژیم غذایی بر اختلالات تولیدمثلی و متابولیکی در افراد مبتلا به PCOS است. مواد و روش ها: واژگان کلیدی"Diet"، "Protein"، "Carbohydrate"، "Lifestyle"، "Weight" و"Glycemic Index" در ترکیب با واژه "polycystic ovary syndrome" جهت جستجو در سایتهای PubMed، Science Direct وgoogle scholar بین سالهای 2003 تا 2014، استفاده شد. کارآزماییهای بالینی و مقالات مروری با کیفیت مطلوب جمعآوری شدند. یافته ها: مطالعات نشان دادند که کاهش %5 تا %10 وزن بدن که در طی محدودیت طولانیمدت انرژی رژیم غذایی به دست میآید، میتواند اختلالات تولیدمثلی و متابولیکی را بهبود بخشد. مطالعات نتوانستهاند اثرات مثبت بیشتری را در تبعیت از رژیمهای غذایی کم انرژی پر پروتئین در مقایسه با رژیمهای غذایی کم انرژی با پروتئین استاندارد، نشان دهند. در مطالعات نشان داده شد که رژیمهای غذایی با شاخص (GI) یا بار گلیسمی (GL) پایین میتوانند حتی بدون تغییر در مقدار انرژی رژیم غذایی، در بهبود عوامل تولیدمثلی و متابولیکی موثر باشند. نتیجه گیری: محدودیت انرژی رژیم غذایی مستقل از ترکیب آن منجر به بهبود اختلالات تولیدمثلی و متابولیکی در افراد مبتلا به PCOS میشود. با توجه به نتایج مطالعات، در حال حاضر نمیتوان ترکیب مناسب رژیم غذایی را تعیین کرد، ولی به نظر میرسد رژیمهای غذایی با GI یا GL پایین در بهبود اختلالات تولیدمثلی و متابولیکی، مفید باشند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effects of Hypo-caloric Ddiet and Dietary Composition on Reproductive and Metabolic Disorders in Women with Polycystic Ovary Syndrome: A Review of Studies
چکیده انگلیسی مقاله
Background and Objectives: Alteration in dietary composition can be effective in reducing obesity that plays a pivotal role in exacerbating reproductive and metabolic disturbances of polycystic ovary syndrome (PCOS). The current review was conducted to investigate the effects of hypo-caloric diet and diet with different compositions on reproductive and metabolic disorders in women with PCOS. Materials and Methods: PubMed, Science Direct and Google scholar were searched for studies published between 2003 and 2014. “Diet”, “Protein”, “Carbohydrate”, “Lifestyle”, “Weight” and “Glycemic Index” in combination with “Polycystic Ovary Syndrome” were used as search terms. Clinical trials with high quality and review articles were collected. Results: A weight reduction by 5% to 10% of initial body weight through long-term restriction in calorie intake can improve reproductive and metabolic disturbances in PCOS women. There is no evidence supporting that adherence to low calorie, high protein diet has an additional beneficial effect versus low calorie diet with standard protein. Diet with low glycemic index (GI) or low glycemic load (GL) may improve reproductive and metabolic disturbances, independent of calorie intake. Conclusion: Restriction of energy intake, independent of the composition of the diet can lead to improvement in reproductive and metabolic disturbances of PCOS. The optimal composition of diet to improve the reproductive and metabolic disturbances of PCOS remains to be elucidated though low GI or GL diets might be effective. Keywords: Polycystic ovary syndrome Dietary composition Hypo-caloric diet Glycemic index High protein diet
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
بهناز احسانی | b ehsani
faculty of nutrition sciences and food technology, national nutrition and food technology research institute
دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
سازمان اصلی تایید شده
: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
نازنین مصلحی | n moslehi
nutrition and endocrine research center and obesity research center, research institute for endocrine sciences
مرکز تحقیقات تغذیه و غدد درون ریز، و مرکز تحقیقات پیشگیری و درمان چاقی، پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم
سازمان اصلی تایید شده
: پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم (Research institute for endocrine sciences)
پروین میرمیران | p mirmiran
nutrition and endocrine research center and obesity research center, research institute for endocrine sciences
مرکز تحقیقات تغذیه و غدد درون ریز، و مرکز تحقیقات پیشگیری و درمان چاقی، پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم
سازمان اصلی تایید شده
: پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم (Research institute for endocrine sciences)
نشانی اینترنتی
http://nsft.sbmu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1967-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تغذیه
نوع مقاله منتشر شده
مروری
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات