این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۰، شماره ۲، صفحات ۱۱۵-۱۲۰
عنوان فارسی
تأثیر مصرف مکمل سیر بر عملکرد هوازی مردان غیر ورزشکار
چکیده فارسی مقاله
سابقه و هدف: تمرین استقامتی طولانی مدت شاخصهای رئولوژی را هنگام استراحت و فعالیت ورزشی بهبود میبخشد. افزایش سیالیت خون با مصرف سیر میتواند این آثار مفید را تقویت کند و بنابراین میتواند عملکرد استقامتی را افزایش دهد. لذا این مطالعه با هدف بررسی تأثیر مصرف مکمل سیر بر عملکرد هوازی مردان غیر ورزشکار انجام شد. مواد و روشها: 20 مرد غیر ورزشکار سالم به طور تصادفی به دو گروه مکمل (با میانگین سنی 1/2±2/24 سال) و دارونما (با میانگین سنی 1/2±6/23 سال) تقسیم شدند. آزمودنیهای هر دو گروه ابتدا آزمون دوازده دقیقه دویدن کوپر را انجام دادند. سپس به یک گروه مکمل سیر (به شکل کپسول های500 میلی گرمی) و به گروه دیگر دارونما (کپسولهای 500 میلیگرمی گلوکز) داده شد و از آنها خواسته شد پس از صرف صبحانه و شام یکی از کپسولهای دریافتی را به مدت 7 روز مصرف کنند. در روز هشتم، آزمودنی ها مجددا آزمون کوپر را اجرا کردند. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون t مستقل و وابسته استفاده شد. سطح معنیداری در تمامی آزمون ها 05/0>p در نظر گرفته شد. یافته ها: نتایج نشان داد که بین میانگین مسافت دویدن آزمودنیها در مرحله قبل از مصرف مکمل و دارونما تفاوت معنیدار وجود ندارد (91/0p=) اما پس از مصرف مکمل سیر و دارونما به مدت 7 روز تفاوت معنیداری دیده شد (007/0p=). همچنین 7 روز مکملیاری با مکمل سیر باعث تفاوت معنیدار در حداکثر اکسیژن مصرفی نسبت به گروه دارونما گردید (007/0p=). نتیجه گیری: یافتههای پژوهش حاضر نشان میدهد که به نظر میرسد مصرف کوتاه مدت سیر تأثیر معنیداری بر عملکرد هوازی افراد غیر ورزشکار دارد. واژگان کلیدی: مردان غیر ورزشکار، مصرف بیشینه اکسیژن، سیر،عملکرد ورزشی
کلیدواژههای فارسی مقاله
مردان غیر ورزشکار، مصرف بیشینه اکسیژن، سیر،عملکرد ورزشی
عنوان انگلیسی
The Effect of Garlic Supplementation on Aerobic Performance in Non-athlete Men
چکیده انگلیسی مقاله
Background and Objectives: Long-term endurance training improves the rheological parameters during the rest and exercise time. Increased blood fluidity as a result of consuming garlic can boost these beneficial effects, and therefore, can increase endurance performance. The purpose of this study was to investigate the effect of consuming garlic supplement on aerobic performance in non-athlete men. Materials and Methods: 20 healthy, non-athlete men were randomly selected and divided into two groups: supplement (mean age, 24.2 ± 1.2 years) or placebo (mean age, 23.6 ± 2.1 years). Subjects in both groups completed the Cooper Test. Then one group received garlic supplement (in the form of capsules, 500 mg, Nature Made, America) (n=10), and the other group received placebo ((in the form of capsules, 500 mg of glucose) (n=10 ). Next they were asked to take capsules after each breakfast and dinner for 7 days. On the eighth day, the subjects performed the Cooper Test again. In order to analysis the data, the researcher used t-test. In all tests, the significance level was considered as p < 0.05 . Results: The results showed that means of subjects' running distance of the two groups before supplementation were not significantly different (p=0.91) But after taking garlic supplements or placebo for 7 days, a significant difference was observed (p=0.007) as well as, Supplementation with garlic supplements for 7 days resulted in a significant difference in peak oxygen consumption compared with that of the placebo group (p=0.007). Conclusion: In conclusion, according to the findings of this study, it seems short-term consumption of garlic has a significant effect on aerobic performance in non-athlete men. Keywords: Non-athlete men, Maximum consumed oxygen, Garlic, Exercise performance
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
بهزاد ساکی | b saki
b_saki@sbu.ac.ir
مجتبی پایدار اردکانی | m paydar
زهرا امرایی | z amraei
امین صالحی ابرقویی | a salehi abarghuei
نشانی اینترنتی
http://nsft.sbmu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2004-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تغذیه
نوع مقاله منتشر شده
کوتاه
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات