p). اثر جیرههای آزمایشی بر قابلیت هضم ماده خشک، پروتئین خام، چربی خام و ماده آلی تحت تأثیر جیرهای آزمایشی قرار نگرفتند و تفاوت معنیداری بین تیمارها مشاهده نشد (0/05
p). تیمار 4 تفاوت معنیداری با تیمار 1 و 3 داشت، اما بین تیمار 4 با 2 اختلاف معنیداری مشاهده نشد. افزودن پلی اتیلن گلیکول با سه برابر وزنی به نمونه اثر منفی بر فعالیت میکروبی گذاشته و حجم گاز تولیدی در سرنگهای شیشهای کاهش یافت (0/05>p). نتیجه گیری: استفاده از نیتروزا در جیرههای حاوی پوسته بادام به عنوان یک منبع فیبر غیر علوفهای ارزان قیمت که از پروتئین خام پایین برخوردار است ازنظر افزایش ساخت پروتئین میکروبی و بهبود قابلیت هضم الیاف جیره میتواند مفید باشد.