این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
پژوهش های تولیدات دامی
، جلد ۱۲، شماره ۳۳، صفحات ۲۹-۳۵
عنوان فارسی
بررسی تأثیر استفاده از سطوح مختلف گیاه خارشتر بر عملکرد تولیدی، کیفیت تخممرغ و فراسنجه های بیوشیمیایی خون مرغهای تخمگذار سویه های لاین-w۶۳
چکیده فارسی مقاله
این آزمایش بهمنظور بررسی اثرات سطوح مختلف گیاه خارشتر بر عملکرد تولیدی، کیفیت تخممرغ، فراسنجه های بیوشیمیایی خون مرغهای تخمگذار سویه های لاین-W63 انجام شد. در این آزمایش تعداد 144 قطعه مرغ تخمگذار تجاری سویه های لاین در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 تیمار و 4 تکرار (نه قطعه در هر تکرار) از سن 44 تا 48 هفتگی مورد آزمایش قرار گرفتند. گروههای آزمایشی شامل سطوح صفر (شاهد)، 1 ، 2 و 3 درصد گیاه خارشتر بود. نتایج نشان داد؛ استفاده از سطوح مختلف گیاه خارشتر در جیرههای غذایی مرغهای تخمگذار تأثیر معنیدار بر عملکرد داشت و سبب افزایش خوراک مصرفی و درصد تولید گردید (0/05>p). با افزایش سطح گیاه خارشتر در جیره تا 3 درصد، وزن مخصوص تخممرغها، نسبت پوسته تخممرغ و شاخص زرده کاهش یافت (0/05>p). استفاده از سطوح مختلف خارشتر در جیره تأثیر معنیداری بر فراسنجههای بیوشیمیایی خون نداشت (0/05
کلیدواژههای فارسی مقاله
خارشتر، صفات کیفی تخم مرغ، عملکرد، فراسنجههای خون، مرغ تخم گذار
عنوان انگلیسی
The effects of Different Levels of Alhaji Maurorum L. on Egg Production, Egg Traits and Blood Parameters of Commercial Laying Hen (Line W63)
چکیده انگلیسی مقاله
This experiment was conducted to evaluate the effects of different levels of Alhaji maurorum L. on egg production, egg traits and blood parameters of commercial laying hen's performance. In this experiment 144 Hy- line (w36) laying hens were used from 44-48 weeks of age in 4 treatments, 4 replicates and 9 hens per each replicate in a completely randomized design. Experimental groups included: zero, 1, 2 and 3 percentage of Alhaji maurorum L. Results showed Different levels of Alhaji maurorum L. had significant effects on performance, and increased feed intake and production percentage (p< 0.05). Egg specific gravity, egg shell ratio and yolk index decreased with increasing Alhaji maurorum L. level in diets up to 3% (p< 0.05). Different levels of Alhaji maurorum L. did not have any significant effects on blood biochemical parameters of laying hens (P>0.05). Generally, the results showed that the use of 3% of Alhaji maurorum L. in the diets of laying hens increases the feed intake and egg production percentage, but has an adverse effect on feed conversion ratio.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Alhaji maurorum L, Blood parametres, Egg traits, Hen Performance, Laying hens
نویسندگان مقاله
رضا نیکنام | Reza Niknam
-University of Payame Noor
دانشگاه پیام نور، تریت حیدریه، ایران
حشمت سپهری مقدم | Heshmat Sepehri Moghadam
-University of Payame Noor
گروه کشاورزی، دانشگاه پیام نور، تریت حیدریه، ایران
رضا وکیلی | Reza VAkili
Islamic Azad University
گروه علوم دامی، واحد کاشمر، دانشگاه آزاد اسلامی، کاشمر، ایران
مهدی کسرایی | Mahdi Kasraei
Jahad Keshavarzi
دانشگاه گیلان، رشت، ایران
نشانی اینترنتی
http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-925-3&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
بیوشیمی تغذیه
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات