p). سطوح کلسترول تام و تریگلیسرید سرم در کبک هایی که دُزهای گوناگون روغن ماهی دریافت کردند در مقایسه با گروه شاهد کاهش معنی داری داشت که در پرنده هایی که 3/0 سیسی روغن ماهی دریافت کردند بیشترین کاهش وجود داشت (05/0 >p). برهمکنش تیمار و زمان سبب کاهش معنیدار در غلظت کلسترول تام سرم شده بود (02/0 =p). غلظت ldl و گلوکز در پرنده های گروه 3/0 سیسی روغن ماهی، در مقایسه با دیگر تیمارها کاهش معنی داری داشت (05/0 >p). اما غلظت VLDL، HDL، پروتئین تام، کلسیم و فسفر از روغن ماهی تاثیر نپذیرفت (05/0