این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، جلد ۸، شماره ۴، صفحات ۲۴۷-۲۵۸
عنوان فارسی
تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس توسط روش پتانسیومتری در مقایسه با طیف سنجی مبتنی برنانوذرات اصلاح شده(متصل به پادتن)
چکیده فارسی مقاله
سابقه و هدف: با پیشرفت تکنولوژی نانو، طراحی حسگرهای انتخابی و هوشمند یکی از بزرگترین انقلابهای صنعت کنترل کیفی مواد غذایی محسوب میشود که هم در زمانی کوتاه و هم با دقتی بسیار بالا میتواند تشخیص سم باکتری را انجام دهد، در این تحقیق با طراحی حسگرزیستی به تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس پرداخته شده است. مواد و روشها: در این تحقیق از مونومرهای متااکریلیک اسید برای تهیه قالب ملکولی و تهیه پلیمر استفاده گردیده و در مرحله دوم حسگر ی بر پایه اتصال آنتی بادی باکتری به نانو ذره استفاده شد، سوسپانسیون حاصل از نانوسیلیکای عامل دار متصل به آنتی بادی باکتری را در مجاورت نمونههای آب مقطر آلوده به سم باکتری استافیلوکوکوس ارئوس با غلظت 3-10 مولار قرار داده شد تا در صورت وجود سم باکتری در نمونه، اتصال بین آنتیژن سم با آنتی بادی انجام گیرد. یافتهها: نتایج به دست آمده حاکی از آن است که تا رقت 3-10مولار توسط حسگر پلی مر قالب ملکولی قابل تشخیص بوده و رقتهای رقیقتر قابل ردیابی نمی باشد اما در حسگر طراحی شده به روش نانو سیلیکا، تا رقت 4- 10 قابل ردیابی میباشد، حساسیت تا 60 روز ارزیابی شد. حسگر مبتنی بر پلیمر قالب ملکولی تا 28 روز و حسگر نانوسیلیکا تا 56 روز مورد تایید بوده و بعد از زمان مذکور رو به کاهش قرار گرفت. نتیجه گیری: نانوحسگرهای زیستی کاربردی در مقایسه با روشهای بیوتکنولوژیک مرسوم همچون واکنش زنجیرهای پلیمراز و حتی روشهای کشت میکروبی، از دقت و حساسیت منحصر به فردی برخوردار بوده و به عبارتی دیگر زمان تشخیص را از چند ساعت به چند دقیقه تقلیل میدهد. واژگان کلیدی: نانوبیو حسگر، اگزوتوکسین استافیلوکوکوس ارئوس، پتانسیومتری، طیف سنجی
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Comparison of potentiometry and spectroscopy-based modified nanoparticles linked to antibodies for detection of Staphylococcus aureus exotoxin
چکیده انگلیسی مقاله
Background and Objective: With the advent of nanotechnology, selective and smart sensors have revolutionized quality control of food products. They can identify the volume and toxicity of the bacteria in moments with very high precision. The present study designed a new nano-biosensor to detect Staphylococcus aureus exotoxin. Material and Methods: In the new technique, a molecular framework and polymer were produced using meta-acrylic acid monomers. The sensor was then used based on the bacterial antibody connection to the nanoparticle. The suspension produced from agent-linked nanosilica connected to bacterial antibodies was positioned near samples of distilled water contaminated with Staphylococcus aureus bacterial toxin with a density of 10-3. When toxin was detected in the sample, a connection formed between the toxin antigen and antibody. Results: The results indicate that the molecular framework polymer sensor was capable of detecting a minimum density of 10-3. The nano silica sensor was sensitive to a minimum sensitivity of 10-4. The sensitivity of the sensors was examined for 60 d the first sensor confirmed the results at 28 d and the second sensor at 56 d and began to decrease thereafter. Conclusion: Compared to conventional methods, such as cultures, and biotechnical methods, such as polymerase chain reaction, practical nano-biosensory is accurate, sensitive and unique. It decreases detection time from hours to 30 min. Keywords: Nanobiosensor, Staphylococcus aureus exotoxin, Potentiometry, Spectroscopy
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
حامد اهری | h ahari
ودوود رضویلر | v razavilar
بهروز اکبری | b akbari
عباسعلی مطلبی | a motallebi
امیرعلی انوار | aa anvar
نیما محمدی | n mohammadi
نشانی اینترنتی
http://nsft.sbmu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-508&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
صنایع غذایی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات