این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 25 آذر 1404
کارآفرینی در کشاورزی
، جلد ۲، شماره ۴، صفحات ۱۱۳-۱۳۰
عنوان فارسی
عوامل موثر بر موفقیت تحقیق و توسعه در صنایع غذایی
چکیده فارسی مقاله
نظامهای تحقیق و توسعه نقش موثری در خلق دانش و فناوری، پیدایش ایده ها و اندیشه های نوآورانه، بازسازی فرایندها و شیوههای کاری و فراهم شدن فرصتهای جدید کارآفرینی و توسعه کسب و کار دارند. بر همین اساس در بنگاههای اقتصادی و تولیدی، تمایل زیادی به ایجاد و توسعه نظامهای تحقیق و توسعه بهوجود آمده است. این موضوع در صنایع غذایی نیز مورد توجه قرار گرفته و در اکثر واحدهای تولیدی صنایع غذایی بزرگ، واحد تحقیق و توسعه بعنوان یکی از بخش های موثر در فرایند تولید ایجاد شده است. بر مبنای پژوهشهای انجام شده، موفقیت نظامهای تحقیق و توسعه مستلزم وجود برخی زیر ساختها و فراهم بودن مجموعهای از عوامل درون و برون سازمانی است. در مقاله حاضر به بررسی ماهیت و کارکردهای نظامهای تحقیق و توسعه و تبیین عوامل و شرایط موثر بر کارآمدی این نظامها، به بررسی تأثیر مولفههای سازمانی بر موفقیت نظامهای تحقیق و توسعه در واحدهای صنایع غذایی کشور پرداخته شده است. در این پژوهش به منظور بررسی وضعیت مولفههای سازمانی در نظامهای تحقیق و توسعه، دیدگاههای جمعی از مدیران واحدهای تحقیق و توسعه در بنگاههای صنایع غذایی کشور مورد بررسی قرار گرفته است. بر مبنای نظرات مدیران مورد نظر، عوامل انسانی، شرایط مرتبط با وضعیت ساختار سازمانی و چگونگی فرایندهای سازمانی، تأثیر معناداری بر موفقیت نظامهای تحقیق و توسعه در بنگاههای صنایع غذایی دارند. بر این مبنا پیشنهاداتی برای اصلاح و بهبود وضعیت عوامل مذکور برای دستیابی به سطح بالاتری از اثربخشی در نظامهای تحقیق و توسعه ارائه شده است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
غلامحسین حسینی نیا |
عضو هیأت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
احمد یعقوبی فرانی | yaghoubi farani
عضو هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا- همدان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه بوعلی سینا (Bu ali sina university)
مژگان ایرانی |
کارشناس ارشد مدیریت کارآفرینی، دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
نشانی اینترنتی
http://jead.gau.ac.ir/article_2830_3679ebea90d8d3363c6a3cb86af837f8.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1517/article-1517-253416.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات