این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، جلد ۸، شماره ۲، صفحات ۲۳۹-۲۵۲
عنوان فارسی
کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی
چکیده فارسی مقاله
امروزه علوم و فناوری نانو به عنوان یکی از مهمترین زمینههای تحقیقاتی - توسعهای در بین علوم مدرن مطرح است. امروزه نانو ذرات مغناطیسی به دلیل ویژگیهایی مانند سطح ویژه بزرگ و جداسازی ساده با میدان مغناطیسی خارجی، کاربردهای متنوعی پیدا کردهاند. در مواد غذایی، میتوان از نانو ذرات مغناطیسی برای تثبیت آنزیمها، خالصسازی پروتئینها و آنالیز ترکیبات مربوطه بهره برد. در این مقاله اصول کلی تولید نانو ذرات مغناطیسی و موفقیتهای به دست آمده در تثبیت آنزیم ها، خالص سازی پروتئینها، آنالیز مواد غذایی و نقش آنها در روشهای آمادهسازی، بررسی خواهد شد. یافتههای ارائه شده در این مقاله نشان دهنده ظرفیت بالای نانو ذرات مغناطیسی در علوم و صنایع غذایی است. کلمات کلیدی: نانو ذرات مغناطیسی، تثبیت آنزیم، خالص سازی پروتئین، آنالیز مواد غذایی
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Application of magnetic nanoparticles in food science and technology
چکیده انگلیسی مقاله
In recent years, the scientists have focused on nanotecnology and its applications as the most important fields of research and development. The use of nanoparticles offers many advantages, due to their unique size and physical properties. Magnetic iron oxide nanoparticles have been used in many fields, because of their unique properties such as large specific surface area and convenient separation in magnetic fields. These nano particles have been used for enzyme immobilization, protein purification, and food analysis. This review describes the basic principles and achievements of magnetic iron oxide nanoparticles in enzyme immobilization, protein purification and specifically in food analysis and also their contribution to food sample preparation methods. The presented information shows that magnetic nanoparticles have high potential application in food science and technology.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمد فرجی | m faraji
قاسم فدوی | gh fadavi
نشانی اینترنتی
http://nsft.sbmu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-468&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
صنایع غذایی
نوع مقاله منتشر شده
مروری
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات