این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، جلد ۵، شماره ۱، صفحات ۹-۱۶
عنوان فارسی
تهیه وانیلین طبیعی از ایزواوژنول به وسیله یک فرایند زیست تبدیلی میکروبی
چکیده فارسی مقاله
سابقه و هدف: دو روش عمده دستیابی به وانیلین طبیعی شامل استخراج مستقیم از منابع گیاهی و زیستتبدیلی میکروبی است. با توجه به کاربرد گسترده وانیلین و افزایش روزافزون تقاضا برای مصرف وانیلین طبیعی و همچنین از آنجا که استخراج از منابع گیاهی بسیار پرهزینه و زمان بر است و به تنهایی قادر به تامین بازارهای جهانی نیست، توسعه فرایندهای جایگزین مناسب الزامی است. در این پژوهش، که برای اولین بار در ایران انجام شده، کاربرد زیست تبدیلی میکروبی در ایجاد وانیلین طبیعی از ایزواوژنول بررسی شد. مواد و روشها: میزان تحملپذیری سویههای باکتریایی جدا شده به ایزواوژنول و وانیلین، به روش رقت در آگار تعیین شد. غربالگری اولیه سویههای باکتریایی با قابلیت تبدیل ایزواوژنول به وانیلین از طریق TLC انجام شد و وانیلین حاصل به روش AOAC مورد سنجش قرار گرفت. وانیلین تهیه شده از این روش با وانیلین استاندارد طی دو روش TLC و UV مورد شناسایی قرار گرفت. یافتهها: بیشترین غلظت وانیلین تولید شده (880 میلی گرم در لیتر) توسط سویه KOA1 در دمای C°30 و دور شیکر rpm 150 پس از 96 ساعت واکنش زیست تبدیلی به دست آمد. در این تحقیق راندمان مولی تهیه وانیلین طبیعی از ایزواوژنول 5/9 درصد بود. نتیجه گیری: جداسازی سویههای تولید کننده وانیلین از منابع طبیعی و شناسایی اولیه این سویهها، گام نخست در انتخاب سویههای برتر برای تولید میکروبی وانیلین از ایزواوژنول است. واژگان کلیدی: ایزواوژنول، زیست تبدیلی میکروبی، وانیلین
کلیدواژههای فارسی مقاله
ایزواوژنول، زیست تبدیلی میکروبی، وانیلین
عنوان انگلیسی
Preparation of natural vanillin from isoeugenol by a microbial bioconversion process
چکیده انگلیسی مقاله
Background and objectives: Two main methods for obtaining natural vanillin are direct extraction from botanic sources and microbial bioconversion. Considering the widespread use of vanillin and increasing consumer-led demand for natural vanillin, and also due to the fact that extraction from botanic sources is very time-consuming and expensive, alternative ways for its production are being constantly explored. In this study, conducted for the first time in Iran, the possibility of preparing natural vanillin from isoeugenol by microbial bioconversion was investigated Materials and Methods: The tolerance of bacterial strains to isoeugenol and vanillin was measured by the agar dilution method. Primary screening of strains for converting isoeugenol to vanillin was done by thin layer chromatography (TLC). Vanillin formation was measured by the AOAC method. The vanillin prepared from isoeugenol was identified by TLC analysis and compared with standard vanillin using UV spectra. Results: The highest vanillin concentration (880 mg/L) was obtained by the KOA1 strain, at 30°C and 150 rpm, after 96 hours. The molar yield of vanillin produced from isoeugenol was 9.5 %. Conclusion: Isolation and initial characterization of strains capable of producing vanillin from natural sources is the first step in selecting suitable strains for biotechnological production of vanillin from isoeugenol. Keywords: Isoeugenol, Microbial bioconversion, Vanillin
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Isoeugenol, Microbial bioconversion, Vanillin
نویسندگان مقاله
مراحم آشنگرف | a ashengroph
ایرج نحوی | i nahvi
سید حمید زرکش اصفهانی | h zarkesh esfahani
نشانی اینترنتی
http://nsft.sbmu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-146&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
صنایع غذایی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات