این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 3 دی 1404
توسعه آبزی پروری
، جلد ۱۶، شماره ۳، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
بررسی اثر عصارههای آبی و استونی برگ درخت گردو ایرانی (Juglans regia) بر شاخصهای رشد در میگوی سفید غربی پرورشی Litopenaeus vannamei))
چکیده فارسی مقاله
هدف از تحقیق حاضر بررسی اثرات عصاره استونی و آبی برگ درخت گردو ایرانی بر عملکرد شاخصهای رشد در میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) بود. مواد و روشها شامل 6 تیمار از میگو با غلظتهای mg/kg 100، 200 و 300 مختلف عصاره آبی و استونی برگ درخت گردو ایرانی در جیره غذایی و 2 تیمار کنترل منفی و 2 تیمار کنترل مثبت بهصورت تصادفی در یک دوره 40 روزه مورد آزمایش قرار گرفتند. زیستسنجی میگوهای ذخیرهشده برای عملکرد شاخص های رشد مورد اندازه گیری قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزودن عصارهها بهصورت معنیداری باعث افزایش کارایی پروتئین در گروههای تیمار نسبت به گروه کنترل مثبت شد (05/0≥ p). افزودن عصاره آبی و استونی برگ گردوی ایرانی به جیره غذایی نشان داد که عصارهها بر شاخص تبدیل مواد غذایی در روزهای 20 و 40 مطالعه تأثیر مثبت گذاشته است (05/0≥ p)؛ و این تأثیر در عصاره استونی بیشتر از عصاره آبی میباشد (05/0≥ p). بررسیها نشان داد که در دو شاخص وزن و طول در عصارههای آبی و استونی نسبت به گروههای کنترل افزایش معنیداری را نشان داده است (05/0≥ p) اما در شاخص طول کاراپاس هیچگونه تفاوت معنیداری در میان تمام تیمارها دیده نشد (05/0p≥). در شاخص بازماندگی بررسیها نشان میدهد که در پایان روز 11 عصاره آبی و استونی mg/kg 100 بهصورت معنیداری نسبت به گروههای دیگر و کنترل مثبت داشتند که نشان میدهد که این عصارهها باعث بقاء بیشتر میگوها شده است (05/0≥ p).
کلیدواژههای فارسی مقاله
میگوی سفید غربی، شاخصهای رشد، برگ گردو، عصاره آبی، عصاره استونی
عنوان انگلیسی
Study of the effect of Estonian and aqueous extract of Persian walnut tree leaf (Juglans regia) on growth indicators in western white shrimp farmed (Litopenaeus vannamei)
چکیده انگلیسی مقاله
The aim of this study was to investigate the effects of Estonian and aqueous extracts of Persian walnut leaves on the performance of growth indices in western white shrimp (Litopenaeus vannamei). Materials and methods included 6 treatments of shrimp with different concentrations of 100, 200 and 300 mg/kg aqueous and Estonian extracts of Persian walnut leaves in the diet and 2 negative control treatments and 2 positive control treatments were randomly tested over a period of 40 days. They got Biometrics of stored shrimp were measured for the performance of growth indices.The results showed that the addition of extracts significantly increased protein efficiency in the treatment groups compared to the positive control group (p≥0.05). Addition of aqueous and Estonian extracts of Persian walnut leaves to the diet showed that the extracts had a positive effect on food conversion index on days 20 and 40 of the study (p≥0.05); And this effect is more in Estonian extract than aqueous extract (p ≥ 0.05). The results showed that in the two indices of weight and length in aqueous and Estonian extracts compared to the control groups showed a significant increase (p ≥ 0.05) but no significant difference was observed in the carapace length index among all treatments (p ≥). In the survival index, studies show that at the end of day 11, aqueous and Estonian extracts of 100 mg / kg had a significant positive control compared to the other groups, which shows that these extracts caused more survival of shrimp (p≥0.05).
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Western white shrimp, Growth indices, Walnut leaf, Aqueous extract, Estonian extract
نویسندگان مقاله
مازیار یحیوی | maziar yahyavi
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس
صدف فروزانی | sadaf frozani
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس
مریم میربخش | maryam mirbaksh
موسسه تحقیقاتی علوم شیلاتی کشور
علیرضا سالارزاده | alireza salarzadeh
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس
بابک قائدنیا | babak ghaednia
موسسه تحقیقاتی علوم شیلاتی کشور
نشانی اینترنتی
http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-108-4&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات