این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 25 آذر 1404
مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
، جلد ۱۴، شماره ۳، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
بررسی ترکیبات شیمیایی و مقایسه فعالیت ضدباکتریایی اسانس و نانوامولسیون حاوی اسانس گیاه کاکوتی کوهی
چکیده فارسی مقاله
مقدمه: گیاهان دارویی طی قرنها نقش مهمی در درمان بسیاری از بیماریها داشتهاند. کاکوتی کوهی ) Ziziphora clinopodioides ( یکی از گیاهانی است که خواص ضدباکتریایی آن بهخوبی شناخته شده است. در این مطالعه اثرات ضدباکتریایی اسانس و نانوامولسیون گیاه کاکوتی بررسی شده است. روش کار: بعد از تهیه و جمعآوری گیاه در فصل بهار، نمونهها در سایه خشک و به آزمایشگاه منتقل شدند. سپس اسانسگیری با دستگاه کلونجر انجام شد. بهمنظور تعیین خواص ضدباکتریایی از باکتری گرم منفی اشریشیا کلی و باکتری گرم مثبت استافیلوکوکوس اورئوس استفاده شد. یافتهها: بیشترین ترکیب اسانس مربوط به ماده پولگون ) 49 / 44 درصد( بود. اندازه ذرات در نانوامولسیون 5 درصد اسانس کاکوتی کوهی 0 / 13 نانومتر بهدست آمد. با توجه به قطر هاله عدم رشد، هیچ اختلاف معنیداری بین نانوامولسیون 5 درصد و اسانس کاکوتی 5 درصد در باکتری گرم مثبت و باکتری گرم منفی مشاهده نشد. نتیجه گیری: نانوامولسیون حاوی اسانس در مقایسه با اسانس تفاوت معنیداری از نظر فعالیت ضدباکتریایی نداشت
کلیدواژههای فارسی مقاله
اسانس، ضدباکتریایی،کاکوتی کوهینانوامولسیون
عنوان انگلیسی
Evaluation of Chemical Compounds and Comparison of Antibacterial Activity of Essential Oil and Nanoemulsion Containing Essential Oil of Ziziphora clinopodioides L
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
هادی یزدانی |
امیر امانی |
مریم بشارتی |
مریم تاتاری |
علی مرجانی |
نشانی اینترنتی
http://journal.nkums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-25-797&slc_lang=other&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
other
موضوعات مقاله منتشر شده
علوم پایه
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات