این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
Journal of Agricultural Science and Technology
، جلد ۲۵، شماره ۱، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
فعالیت ضد لیستیاری (Anti-Listerial ) اسانس پونه کوهی Oregano) ) و دارچین در بسته بندی خلاء گوشت چرخ کرده گوسفند طی نگهداری در یخچال
چکیده فارسی مقاله
هدف این پژوهش بررسی فعالیت ضد باکتریایی اسانسهای مختلف (EO) علیه پاتوژنهای ناشی از غذا بود و همچنین تعیین اثر کاربرد آنها در غلظتهای مختلف بر روی گوشت چرخکرده گوسفندی بستهبندی شده در خلاء( که قبلا در آزمایش هایی با لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده بود) طی 12 روز نگهداری در 4 درجه سانتی گراد بود. به طور خلاصه، باکتری های بیماری زا، به ویژه L. monocytogenes، Salmonella enteritidis و Escherichia coli، به دلیل غنی بودن از ترکیبات فعال زیستی، حساسیت بالایی نسبت به اسانسهای مرکبات، رزماری، آویشن، دارچین و پونه کوهی نشان دادند.حدکمینه غلظتهای بازدارنده (MICs) در اسانسهای مختلف برعلیه L. monocytogenes و E. coli حدود 0.5 % برای اسانس پونه کوهی و تیموس (thymus ) و 0.7 % برای اسانس دارچین بود. علاوه بر این، افزودن اسانس در غلظتهای مختلف منجر به بهبود کیفیت بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی گوشت گوسفندی بستهبندی شده در خلاء در طول نگهداری در یخچال شد.غلظتهای بالا در اسانس پونه کوهی (1%) و دارچین (1.4%) کارآمدترین فعالیت ضد لیستی را در مقایسه با شاهد و سایر نمونههای گوشت داشتند. تیمار گوشت گوسفندی با اسانس پونه کوهی یا دارچین منجربه حفظ محتوای بهتر پروتئین، نسبت بالای PUFA و تعادل مطلوب بین w-6 و w-3 PUFA گردید و در نتیجه باعث تولید گوشت سالمتر شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Anti-Listerial Activity of Oregano and Cinnamon Essential Oils in Vacuum Packed Ground Ovine Meat during Refrigerated Storage
چکیده انگلیسی مقاله
This work aimed to study the antibacterial activity of various Essential Oils (EOs) against food borne pathogens as well as the effect of their incorporation at different concentrations on vacuum-packed ground ovine meat, experimentally inoculated with Listeria monocytogenes, during 12 days of storage at 4°C. In summary, pathogenic bacteria, particularly L. monocytogenes, Salmonella enteritidis and Escherichia coli, showed high sensitivity towards citrus, rosemary, thyme, cinnamon and oregano EOs due to their richness in bioactive compounds. The Minimum Inhibitory Concentrations (MICs) of various EOs against L. monocytogenes and E. coli were about 0.5% for oregano and thymus EOs and 0.7% for cinnamon EO. Besides, addition of EOs at different concentrations resulted in the improvement of biochemical and microbiological qualities of ground vacuum packed sheep meat, during refrigerated storage. High concentrations of oregano (1%) and cinnamon (1.4%) EOs had the most efficient antilisterial activities compared to the control and other meat samples. The treatment of ovine meat with oregano or cinnamon EOs preserved a better content of proteins, a high ratio of PUFAs and a favorable balance between w-6 and w-3 PUFA, resulting in the production of healthier meat.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Food preservatives, Meat quality, Sheep meat preservation, Vacuum packaging.
نویسندگان مقاله
| M. Boulares
Research Laboratory: “Technological Innovation and Food Safety” (LITSA), Higher Institute of Food Industries of Tunisia (ESIAT), University of Carthage, 58 Alain Savary Street, El Khadhra City, 1003, Tunis, Tunisia.
| M. Mankai
Research Laboratory: “Technological Innovation and Food Safety” (LITSA), Higher Institute of Food Industries of Tunisia (ESIAT), University of Carthage, 58 Alain Savary Street, El Khadhra City, 1003, Tunis, Tunisia.
| S. El Adab
Research Laboratory: “Technological Innovation and Food Safety” (LITSA), Higher Institute of Food Industries of Tunisia (ESIAT), University of Carthage, 58 Alain Savary Street, El Khadhra City, 1003, Tunis, Tunisia.
| O. Ben Moussa
Research Laboratory: “Technological Innovation and Food Safety” (LITSA), Higher Institute of Food Industries of Tunisia (ESIAT), University of Carthage, 58 Alain Savary Street, El Khadhra City, 1003, Tunis, Tunisia.
| R. Teber
Research Laboratory: “Technological Innovation and Food Safety” (LITSA), Higher Institute of Food Industries of Tunisia (ESIAT), University of Carthage, 58 Alain Savary Street, El Khadhra City, 1003, Tunis, Tunisia.
| Mnasser Hassouna
Research Laboratory: “Technological Innovation and Food Safety” (LITSA), Higher Institute of Food Industries of Tunisia (ESIAT), University of Carthage, 58 Alain Savary Street, El Khadhra City, 1003, Tunis, Tunisia.
نشانی اینترنتی
http://jast.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-62272-1&slc_lang=en&sid=23
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی اصیل
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات