این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 5 دی 1404
زیست فناوری
، جلد ۱۳، شماره ۲، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
تشخیص نوروتوکسین کلستریدیوم بوتولینوم تیپ B به روش ساندویچ الایزا
چکیده فارسی مقاله
زمینه و هدف: سموم بوتولینوم (BoNTs) جزء کشندهترین ترکیباتی هستند که تاکنون شناختهشده و عامل بیماری بوتولیسم میباشند. در حال حاضر، تشخیصBoNT در غذا به استفاده از سنجش زیستی روی موش آزمایشگاهی است که یک روش بسیار حساس (محدوده تشخیص pg mL-1 7 تا 20) اما زمانبر میباشد. این روش سریع، اختصاصی و می تواند حساسیتی معادل آزمایش روی موش آزمایشگاهی دارد. هدف از این تحقیق استفاده از روش ساندویچ الایزا جهت شناساییBoNT/B بود. مواد و روشها: پروتئین نوترکیب 370 اسید آمینهای از انتهای کربوکسیل بخش اتصالدهنده سم BoNT/B با وزن مولکولی 45 کیلودالتون به عنوان آنتیژن بیان و به روش کروماتوگرافی تمایلی Ni-NTA خالصسازی شد. آنتیبادی IgG از سرم موشی و خرگوشی با روش کروماتوگرافی تمایلی رزین پروتئین G جداسازی و به روش SDS-PAGE و آزمون الایزا ، تائیدشد. حساسیت و اختصاصیت روش طراحیشده جهت تشخیص آنتیژن نوترکیب BoNT/B-HcC و توکسوئید بوتولینوم تایپ B ارزیابی شد. نتایج: غلظت آنتیبادی موشی و خرگوشی تخلیص شده به ترتیب 3 و 5/4 میلیگرم از هر میلیلیتر سرم بود. حداقل غلظت پروتئین قابل شناسایی به روش الایزا غیر مستقیم با آنتی بادی تخلیص شده موشی و خرگوشی 475 و 118 پیکوگرم تعیین شد. با بهینه سازی روش ساندیچ الایزا حداقل30 نانوگرم از آنتیژن نوترکیبBoNT/B-HcC و 146 پیکوگرم ازBoNT/B با اختصاصیت بالا شناسایی شد. نتیجهگیری: روش ساندویچ الایزای طراحی شده می تواند برای شناسایی دقیق و حساس سم کلستردیوم بوتولینوم تیپ B مورد استفاده قرار گیرد. لازم است در آینده کارآیی این روش برای تشخیص سم بوتولینوم در نمونههای محیطی و غذایی ارزیابی گردد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
ساندویچ الایزا،نوروتوکسین بوتولینوم تایپ B،کلستردیوم بوتولینوم،آنتی بادی
عنوان انگلیسی
Detection of Clostridium botulinum toxin type B by Sandwich ELISA method
چکیده انگلیسی مقاله
Background and Aim: Toxins produced by Clostridium botulinum are among the deadliest compounds known that cause botulism. Currently, the detection of BoNTs in food using bioassays on laboratory mice is a very sensitive method with a detection range of 7 to 20 pg.mL-1. However, bioassay for mice is time consuming. This method is fast, highly specific, and sensitive to experiments on mice. The aim of this study was to use the modified Sandwich ELISA method to detect BoNT/B toxin. Materials and Methods: Recombinant 370 amino acid protein was expressed from the carboxyl terminus of the binding moiety of BoNT / B toxin with a molecular weight of 45 kDa as antigen and purified by Ni-NTA affinity chromatography. IgG antibodies were isolated from mouse and rabbit sera byG protein affinity chromatography. The sensitivity and specificity of the method designed to detect recombinant BoNT/B-HcC antigen and botulinum toxin type B were evaluated. Results: Purified rat and rabbit antibody concentrations were 3 and 4.5 mg / ml serum, respectively. The minimum concentrations of detectable protein were determined by indirect ELISA with purified mouse and rabbit antibodies at 475 and 118 pg. By optimizing the sandwich ELISA method, at least 30 ng of recombinant BoNT/B-HcC antigen and146 pg of highly specific BoNT/B were detected. Conclusion: sandwich ELISA method can be used for accurate and sensitive identification of Clostridium botulinum toxin type B. It is necessary to evaluate the effectiveness of this method in the future to detect botulinum toxin in environmental and food samples.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Sandwich ELISA,antibodie,toxin botulinum type B,Clostridium botulinum
نویسندگان مقاله
شهرام نظریان | Shahram Nazarian
Biological Sciences Dept., Imam Hosein University, Tehran, Iran
دانشیار، دانشکده علوم پایه، دانشگاه جامع امام حسین، تهران، ایران،
جعفر امانی | Jafar Amani
Applied Microbiology Research Center, Systems Biology and Poisonings Institute, Baqiyatallah University of Medical Sciences, Tehran, Iran
مرکز تحقیقات بیولوژیمولکولی، پژوهشکده سیستم بیولوژی مسمومیتها، بیمارستان بقیها... الاعظم، دانشگاه علومپزشکی بقیها...
حسین سمیعی ابیانه | Hossein Samiei Abianeh
Biological Sciences Dept., Imam Hosein University, Tehran, Iran
مرکز زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه جامع امام حسین، تهران، ایران
امیر سجاد حجتی رزجی | Amir Sajjad Hojjati razgi
Biological Sciences Dept., Imam Hosein University, Tehran, Iran
دانشکده علوم پایه، دانشگاه جامع امام حسین، تهران، ایران
محمد رضا رحمانی | mohammad reza Rahmani
Biological Sciences Dept., Imam Hosein University, Tehran, Iran
مرکز زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه جامع امام حسین، تهران، ایران
نشانی اینترنتی
http://biot.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-22293-3&slc_lang=fa&sid=22
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات