این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم دامی، جلد ۳۳، شماره ۱۲۸، صفحات ۲۹-۳۸

عنوان فارسی ارزشیابی خصوصیات پروتئین پودر بقایای کشتارگاه طیور با مدل CNCPS و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد بره های پرواری نژاد بلوچی
چکیده فارسی مقاله به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر بقایای کشتارگاه طیور بر عملکرد بره‌های نر نژاد بلوچی، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 جیره آزمایشی حاوی سطوح مختلف (صفر، 5/2، 5 و 5/7) پودر بقایای کشتارگاه طیور با6 تکرارانجام شد. طول دوره پروار 90 روز با 14 روز دوره عادت‌پذیری بود. سطوح مختلف پودر بقایای کشتارگاه طیور براضافه وزن روزانه بره‌ها، میانگین مصرف ماده خشک روزانه و ضریب تبدیل غذایی تاثیر معنی‌داری نداشت ( 05/0< p). نیتروژن اوره‌ای خون بره‌های دریافت‌کننده جیره شاهد بطور معنی‌داری نسبت به سایر جیره‌ها بیشتر بود ( 05/0>P).غلظت گلوکز پلاسمای خون بره‌های دریافت‌کننده جیره‌های آزمایشی تفاوت معنی‌داری با هم نداشت. مقادیر پروتئین و بخش‌های پروتئین A،B ، B1، B2، B3 و C در این آزمایش به ترتیب 8/11، 23/8، 22/21، 19/1، 81/3 درصد بود. نتایج این پژوهش نشان داد که پودر بقایای کشتارگاهی طیور تا سطح 5/7 درصد بدون تاثیر منفی بر عملکرد می‌تواند به جیره بره‌های پرواری افزوده شود..
کلیدواژه‌های فارسی مقاله بره های پرواری، پودر بقایای کشتارگاه طیور، عملکرد، فاکتورهای خونی، CNCPS،

عنوان انگلیسی Evalution of protein characteristics of Poultry byproduct meal with CNCPS model and its different levels effect on Baluchi lambs performance
چکیده انگلیسی مقاله In order to investigate the effect of various levels of Poultry by-product meal(PBM) on the performance of Baluchi male lambs, an experiment was conducted in a completely randomized design with 4 experimental diets containing (0, 2.5, 5 and 7.5 ) doses of Poultry by-product meal residues and 6 replicates (Lamb) in each treatment. The fattening was a 90- day feeding period preceded by a 14-day adaptation period. Different levels of Poultry by-product meal had no significant effect on daily lamb weight, average daily intake of dry matter and feed conversion ratio. Significantly higher Blood urea nitrogen was observed in control diet than other treatment (P < 0.05), but there was no significant difference in plasma glucose in experimental diets (P < 0.05). The protein and protein portions of A, B, B1, B2, B3 and C in this experiment were 11.8, 8.23, 22.21, 19.1, and 81.3%, respectively. The results of current study showed that Poultry by-product meal 7.5% can be used in lamb̓̕s finishing diets without adverse effect on performance.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله بره های پرواری, پودر بقایای کشتارگاه طیور, عملکرد, فاکتورهای خونی, CNCPS

نویسندگان مقاله محدثه رودباری |
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.

تقی قورچی |
استاد، گروه تغذیه دام و طیور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.

سعید حسنی |
استاد، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.

بهروز دستار |
استاد، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.

راحله رجبی علی آبادی |
دانشجوی دکتری گروه تغذیه دام و طیور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.

محمدرضا بیرجندی |
مرکز تحقیقات علوم دامی و منابع طبیعی مشهد.


نشانی اینترنتی https://asj.areeo.ac.ir/article_123018_71e6534c2d86e1fd2904e227548d2d9d.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات