این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
علوم دامی
، جلد ۳۳، شماره ۱۲۷، صفحات ۴۳-۵۶
عنوان فارسی
اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبتهای مختلف چربی غیراشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی
چکیده فارسی مقاله
به منظور بررسی اثر نسبتهای متفاوت چربی غیراشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (چربی پالم) و اسانس الکلی آویشن شیرازی (ZMEO) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچینهای ژاپنی، تعداد 600 قطعه جوجه بلدرچین ژاپنی یک روزه بهصورت مخلوطی از دو جنس نر و ماده در یک طرح کاملاً تصادفی در قالب آزمایش فاکتوریل 3×2 به 6 گروه آزمایشی، 5 تکرار و 20 قطعه بلدرچین در هر تکرار در یک دوره آزمایشی 42 روزه اختصاص یافتند. فاکتورها شامل نسبتهای متفاوت چربی غیراشباع به اشباع 100 به 0، 75 به 25 و50 به 50 و دو سطح ZMEO (صفر و 03/0 درصد از جیره) بودند. جوجههای تغذیه شده با جیره حاوی ZMEO، مصرف خوراک کمتر، افزایش وزن بیشتر و ضریب تبدیل خوراک بهتری نسبت به گروه شاهد داشتند (05/0p <). علیرغم کاهش معنیدار (05/0p ). کمترین و بیشترین شمار اشریشیاکلای و لاکتوباسیلوس متعلق به گروه مکمل شده با ZMEO بود (05/0p <). استفاده از ZMEO منجر به کاهش معنیداری در غلظتTBARS گوشت سینه شد (05/0p ). استفاده از نسبتهای متفاوت چربی غیراشباع به اشباع به همراه 03/0 درصد ZMEO منجر به افزایش وزن بدن و جمعیت لاکتوباسیلوس و همچنین کاهش چربی حفره بطنی و غلظت TBARS گوشت سینه شد (05/0p <).
کلیدواژههای فارسی مقاله
آویشن شیرازی، بلدرچین ژاپنی، جمعیت میکروبی، چربی، کیفیت لاشه،
عنوان انگلیسی
Effect of Dietary Saturated (Palm oil) and Unsaturated (Soybean oil) Fats and Essential Oil of Zataria multifruit (Thyme) on the Performance, Intestinal Microflora and Carcass Antioxidant Characteristics of Japanese Quails
چکیده انگلیسی مقاله
This experiment was conducted in order to evaluate the effect of dietary unsaturated (soybean oil) to saturated (palm fat) fat ratio and Zataria multiflora essential oil (ZMEO) on performance, gut microbial and carcass oxidative stability of Japanese quails. A total number of 600 one-day-old male and female Japanese quails were allocated to 6 dietary treatments in a completely randomized design with a 2 × 3 factorial arrangement during the experimental period (1 to 42 days). Dietary factors were three different ratios of unsaturated to saturated fat (US/SF( of 100 to 0, 75 to 25 and 50 to 50 and two levels of ZMEO (0 and 0.03% of diet). Each treatment was replicated five times with 20 birds per replicate. Chicks fed diets supplemented with ZMEO had higher body weight gain, lower feed intake and better feed conversion ratio compared to the control group (p < 0.05). In spite of a significant reduction in abdominal fat pat, the effect of ZMEO addition on the relative weight of other carcass parts was not significant (p>0.05). The lowest and highest count for Escherichia coli and Lactobacillus were belong to ZMEO supplementation group (p < 0.05). Use of ZMEO led to significant reduction in TBARS concentration in breast meet (p < 0.05). Different ratios of US/SF were not affected the performance, gut microbial populations and breast meat quality. Dietary utilization of different ratios of US/SF with ZMEO led to significant increase in body weight gain, Lactobacillus population and significant reduction in abdominal fat and TBARS concentrations in the breast meat.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
آویشن شیرازی, بلدرچین ژاپنی, جمعیت میکروبی, چربی, کیفیت لاشه
نویسندگان مقاله
هاجر ابراهیمی |
دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی، دانشگاه گیلان.
حسن درمانی کوهی |
عضو هیئت علمی گروه علوم دامی، دانشگاه گیلان.
مازیار محیطی |
عضو هیئت علمی گروه علوم دامی، دانشگاه گیلان
نشانی اینترنتی
https://asj.areeo.ac.ir/article_122464_1867e61a4afc6092a9cd19eb49b4f7a2.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات