این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مهندسی بیوسیستم ایران، جلد ۵۲، شماره ۲، صفحات ۲۲۳-۲۳۶

عنوان فارسی ارزیابی سه روش برای جداسازی دانه‌های کدو
چکیده فارسی مقاله با هدف بالا بردن کیفیت جداسازی دانه­های کدو به بررسی سه روش­ جداسازی دانه­های پوک از مغزدار پرداخته شده است. در روش اول جداسازی برپایه‌ی ظرفیت گرمایی دانه­ها به کمک اندازه‌گیری دمای دانه­ها توسط دوربین حرارتی و بررسی روند سرد شدن­دانه­ها انجام شد. در روش دوم سرعت حد دانه­ها توسط محاسبات تئوری تعیین و سپس توسط آزمایش عملی به کمک یک فن مورد ارزیابی قرار گرفتند. در روش سوم نیز به کمک محاسبات تئوری و تعیین نیروی اصطکاک و الکترواستاتیک دانه­ها، کارایی این روش نیز به صورت عملی و توسط یک صفحه چرخان مورد بررسی قرار گرفت. این روش­ها بر اساس دقت، هزینه، زمان مورد نیاز فرایند، و تجهیزات استفاده شده مورد بحث و بررسی قرار گرفتند. در این بررسی مشخص گردید دقت جداسازی بر پایه ظرفیت گرمایی (100%) نسبت به سایر روش­ها بالاتر بوده و پس از آن به ترتیب جداسازی بر اساس سرعت حد (%93) و ضریب اصطکاک (86%) قرار دارند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله تصویر برداری حرارتی،سرعت حد،پردازش تصویر،الکترواستاتیک،

عنوان انگلیسی Evaluation of Three Methods for Separating Pumpkin Seeds
چکیده انگلیسی مقاله Three methods of separating hollow from fill seeds have been studied to improve the separation quality of pumpkin seeds. In the first method, the seperation was performed based on seeds’heat capacity by measuring the seeds’ temperature with a thermal camera and examining the seeds’ cooling process. In the second method, the seeds’ terminal velocities were obtained by theoretical calculations and then examined by a practical experiment using an electro-fan. In the third method, with theoretical calculations and obtaining the frictional and electrostatic forces, this method’s efficiency was evaluated in practice by a rotating disc. These three methods were evaluated based on accuracy, cost, required time of the process, and equipment used. In this study, it was found that the accuracy of the separation method based on heat capacity (100%) is higher than all methods, followed by the method based on limit velocity (93%) and coefficient of friction (86%), respectively.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله تصویر برداری حرارتی,سرعت حد,پردازش تصویر,الکترواستاتیک

نویسندگان مقاله پارسا حیدری |
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

علی حاجی احمد |
عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی و فناوری، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران

امیرحسین میرزابه |
گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی و فناوری، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران


نشانی اینترنتی https://ijbse.ut.ac.ir/article_81911_e837cd015fe1e7b1d7900eb957539755.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات