این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
مهندسی بیوسیستم ایران
، جلد ۵۲، شماره ۲، صفحات ۳۱۱-۳۲۸
عنوان فارسی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری
چکیده فارسی مقاله
تشخیص و تعیین خواص فیزیکوشیمیایی، ترکیبات موثره روغن زیتون و پایداری اکسایشی آن طی انبارداری از اهمیت خاصی برخوردار است، لذا در این پژوهش برخی از ویژگیهای روغن زیتون فرابکر حاصل از میوه زیتون رقم کرونائیکی طی دو سال انبارداری در دمای 4 درجه سلسیوس و در تاریکی بررسی شد. نتایج نشان داد که عدد اسیدیته، عدد پراکسید، عدد آنیزیدین و مقدار موم افزایش و میزان ترکیبات غیرقابل صابونی، استرول کل و فنول کل و نیز فعالیت آنتیاکسیدانی کاهش یافت. در تعداد کربن معادل تریآسیلگلیسرولها تغییر حائز اهمیتی مشاهده نشد (05/0
کلیدواژههای فارسی مقاله
روغن زیتون بکر،موم،استرول ها،ترکیبات فنولیک،
عنوان انگلیسی
Study of Physicochemical Properties of Extra Virgin Olive Oil Extracted from Koroneiki Variety in the Golestan Province durin Storage
چکیده انگلیسی مقاله
Detection and determination of physicochemical properties, effective compounds of olive oil as well as its oxidative stability during storage is of particular importance, therefore, in this study, some properties of extra virgin olive oil obtained from the olive fruit of Kronaikei cultivar during two years of storage at 4°C and in darkness were investigated. The results showed that the acid value, peroxide value, anisidine index and wax content increased and the unsaponifiable matter, total sterol, and total phenol contents as well as antioxidant activity decreased. No significant change was observed in the amounts of equivalent carbon equivalent (ECN) of triacylglycerols during storage (p > 0.05). The main fatty acid and sterol were oleic acid and bet-sitosterol, respectively, and the major biophenolic compound was ferulic acid followed by cafeic acid, catechin, and oleuropein, respectively. Also, the monounsaturated fatty acid content decreased and the content of polyunsaturated fatty acids increased. No important change was seen in the quantity of fatty acid and sterol compounds of storaged olive oils. All quality parameters and physicochemical properties measured during the two years of storage of olive oils were in the range of the limits specified for extra virgin olive oil in the National Standard of Iran No. 1446 as titled “olive oil - characteristics and test methods”.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
روغن زیتون بکر,موم,استرول ها,ترکیبات فنولیک
نویسندگان مقاله
کسری مومنیان |
دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی، واحد علوم داروئی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران. ایران
لادن رشیدی |
گروه غذایی و کشاورزی، پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، پژوهشگاه استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران، البرز، ایران
مسعود هماپور |
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده صنایع غذایی، واحد صفادشت، دانشگاه آزاد اسلامی، صفادشت،ایران
نشانی اینترنتی
https://ijbse.ut.ac.ir/article_82013_c54b7d60863478d85fd2d58db3d7ae1d.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات