این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
مهندسی بیوسیستم ایران
، جلد ۵۱، شماره ۴، صفحات ۸۰۵-۸۱۸
عنوان فارسی
تأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آبنارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصههای رنگی عصاره آن
چکیده فارسی مقاله
نوشیدنیهای بر پایه مرکبات از پرطرفدارترین نوشیدنیهای میوهای هستند. آب و رب نارنج از فرآوردههای پرمصرف نارنج هستند. در پژوهش حاضر، ویسکوزیته، ظرفیت گرمایی ویژه، ضریب جابجایی گرما، چگالی، pH، رسانایی الکتریکی، مجموع مواد جامد محلول و تغییر شاخصههای رنگی عصاره نارنج طی مراحل مختلف تغلیظ حرارتی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین مدلهای آرنیوس و آرنیوس اصلاحشده برای بیان ارتباط ویسکوزیته و دما مورد بررسی قرار گرفتند. با کاهش نسبت حجم ثانویه عصاره به حجم اولیه آبمیوه از 100% به 15% مقادیر چگالی، جرم ماده خشک، pH، به ترتیب از 1035 به 1340 کیلوگرم بر متر مکعب افزایش، از 89/6% به 45/47% افزایش و از 09/2 به 38/1 کاهش یافتند. همچنین ظرفیت گرمایی ویژه و ضریب جابجایی گرمایی از 4146 به 2984 ژول بر کیلوگرم کلوین و از 584/0 به 402/0 وات بر متر مربع کلوین کاهش یافتند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
ویسکوزیته،ظرفیت گرمایی ویژه،ضریب جابجایی گرما،رسانایی الکتریکی،پردازش تصویر،
عنوان انگلیسی
Effect of Thermal Concentration on the Physicochemical Properties and Color Characteristics of Sour Orange Extract
چکیده انگلیسی مقاله
Citrus-based drinks are one of the most popular fruit drinks. Juice and paste are high consumption products of sour orange. In the present study, viscosity, specific heat capacity, heat transfer coefficient, density, dry mass matter, pH, electrical conductivity, total dissolved solids, and color characteristics of sour orange extract were investigated during different steps of thermal concentration. Arrhenius and Modified Arrhenius models were also investigated to describe the relationship between viscosity and temperature. By decreasing the ratio of secondary volume of extract to primary volume of juice from 100% to 15%, the values of density, dry mass matter, and pH increased from 1035 to 1340 kg m-3, increasing from 6.89% to 47.45%, and decreased from 2.09 to 1.38, respectively. Also specific heat capacity and heat transfer coefficient decreased from 4146 to 2984 J kg-1 K-1 and decreased from 0.584 to 0.402 W m-2 K-1, respectively
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
ویسکوزیته,ظرفیت گرمایی ویژه,ضریب جابجایی گرما,رسانایی الکتریکی,پردازش تصویر
نویسندگان مقاله
امیرحسین میرزابه |
دانشجوی دکتری گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی و فناوری، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
علی حاجی احمد |
2. استادیار گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی و فناوری، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
امیرحسین اسداله زاده |
دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی و فناوری، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
مرئه اصغربیگی |
دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی و فناوری، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
آرش رضایی نودهی |
دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی و فناوری، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
نشانی اینترنتی
https://ijbse.ut.ac.ir/article_77690_c64f58f4ef5cf55ce6bf6ce46927d4a9.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات