این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مهندسی مکانیک امیرکبیر، جلد ۵۴، شماره ۸، صفحات ۱۹۳۳-۱۹۴۴

عنوان فارسی بررسی آزمایشگاهی خواص حرارتی و مکانیکی تخته چوب فراوری شده با پوست سخت بازیافتی میوه گردو و پسته
چکیده فارسی مقاله یکی از بحران‌های امروز قطع درختان برای تولید مصنوعات چوبی است که اثر مخربی بر محیط زیست و آب و هوای زمین داشته و تلاش برای یافتن محصول جایگزین ضروری و مهم به نظر می‌رسد. کاهش منابع چوبی طبیعی، در کنار افزایش میزان نیاز به مصنوعات چوبی، تلاش برای تولید کامپوزیت‌های بازیافتی جایگزین چوب درختان را ضروری‌تر نموده است. با توجه به اینکه ساختار پوست سخت میوه گردو و پسته در حالت عادی فقط قابلیت خرد و پودر شدن دارند، لذا می‌توان از آنها در تهیه نئوپان استفاده نمود. در این تحقیق آزمایشگاهی با استفاده از دور ریز چوب سخت میوه گردو و پسته نمونه‌های کامپوزیتی مرکب از خانواده نئوپان ساخته شد و به بررسی خواص فیزیکی آنها پرداخته شده است. نتایج تحقیق نشان داد که کامپوزیت‌های ساخته شده نسبت به نئوپان معمولی چگالی بیشتری داشته و با وجود هدایت حرارتی کمی‌بالاتر، مقاومت بهتری در برابر آتش گیری دارند و زمان آتش گیری برای نمونه پوست سخت میوه گردو و همچنین گردو/پسته به ترتیب 69% و 84% نسبت به نئوپان معمولی بیشتر بوده است. کامپوزیت‌های ساخته شده بخاطر ساختار تکه ای سطح برش ناصاف‌تری داشته و در برابر خمش رفتار جسم ترد و شکننده را از خود نشان دادند. رفتار الکتریکی کامپوزیت‌های ساخته شده تفاوت قابل توجهی با نئوپان معمولی نداشته است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله چوب گردو، چوب پسته، کامپوزیت چوبی، چوب بازیافتی،

عنوان انگلیسی Experimental study of thermal and mechanical properties of wood boards processed with hard recycled skin of walnut and pistachio
چکیده انگلیسی مقاله One of the current crises is felling the trees to produce wooden accessories that have a detrimental effect on the environment and climate of the earth and efforts to find an alternative product seem necessary and important. The reduction of natural wood resources, along with the increase in the need for wood products, has made it more necessary to try to produce recycled composites that replace wood. Due to the fact that the skin structure of walnuts and pistachios can normally only be crushed and pulverized, so they can be used in the preparation of chipboard. In this experimental research composite samples composed of chipboard family were made using walnut and pistachio hardwood and their physical properties were investigated. The results showed that the composites made are denser than ordinary chipboard and despite their slightly higher thermal conductivity, they have better fire resistance. The firing time for hard skin samples of walnut fruit as well as walnut / pistachio was 69% and 84% longer than ordinary chipboard, respectively. Due to the piece structure, the composites had a smoother cutting surface and showed a Crisp and fragile body behavior against bending. The electrical behavior of the composites was not significantly different from that of ordinary chipboard.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله چوب گردو, چوب پسته, کامپوزیت چوبی, چوب بازیافتی

نویسندگان مقاله سید شرف الدین حسینی |
دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

علی شهرجردی |
استادیار/دانشگاه ملایر


نشانی اینترنتی https://mej.aut.ac.ir/article_4885_8a7c7e720b3999e1453e6242cf93ce0f.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات