این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
آبزیان زینتی
، جلد ۱۰، شماره ۱، صفحات ۱۱-۱۸
عنوان فارسی
مقاله علمی – پژوهشی: اثرات پروبیوتیک Lactobacillus casei بر شاخصهای رشد، پارامترهای خونشناسی و فلور میکروبی روده در بچهماهیان قرمز (Carassius auratus)
چکیده فارسی مقاله
پروبیوتیک Lactobacillus casei یکی از پروبیوتیکهایی است که در تغذیه آبزیان مورد استفاده قرار میگیرد. هدف از این مطالعه، بررسی اثر پروبیوتیک L. casei بر عملکرد رشد، پارامترهای خونی و فلور میکروبی روده در ماهی قرمز (Carassius auratus) به مدت 60 روز بود. در این مطالعه تعداد 180 قطعه ماهی با میانگین وزنی 16/0±11/10 در یک طرح کاملاً تصادفی به 2 تیمار آزمایشی و 3 تکرار (30 قطعه در هر تکرار) که شامل جیره تجاری (تیمار شاهد) و جیره حاوی CFU/g 107 پروبیوتیک L. casei (تیمار آزمایش) بود، تقسیم شدند. نتایج آزمایش نشان داد که وزن نهایی، افزایش وزن، نرخ رشد ویژه و شاخص وضعیت در تیمار حاوی پروبیوتیک L. casei افزایش معنیداری نسبت به گروه شاهد داشته است (05/0>p). همچنین بر اساس نتایج بهدست آمده، افزودن پروبیوتیک L. casei به جیره غذایی ماهی قرمز باعث افزایش تعداد گلبولهای سفید در مقایسه با گروه شاهد شد. همچنین نتایج نشان داد که تعداد کل باکتریها و باکتریهای اسید لاکتیک روده در تیمار حاوی پروبیوتیک L. casei افزایش معنیداری نسبت به گروه شاهد داشته است (05/0>p). بنابراین، افزودن پروبیوتیک L. casei به جیره غذایی ماهی قرمز (C. auratus) موجب بهبود رشد و افزایش تعداد باکتریهای اسید لاکتیک در این ماهی شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
ماهی قرمز، پروبیوتیک Lactobacillus casei، پارامترهای رشد، شاخصهای خونی، فلور میکروبی روده
عنوان انگلیسی
Effects of Lactobacillus casei probiotics on growth performance, blood parameters and intestinal microbial flora in juvenile goldfish (Carassius auratus)
چکیده انگلیسی مقاله
Lactobacillus casei probiotic is one of the probiotics used in aquaculture industry. The aim of this study was to evaluate the effect of Lactobacillus casei probiotic on the growth performance, blood parameters, and intestinal microbial flora in goldfish (Carassius auratus) for 60 days. In this study, 180 fish with an average weight of 10.11± 0.16 g were randomly distributed into two treatments with three replicates (n= 30) including commercial diet (control treatment) and diet containing L. casei probiotics at 107 CFU / g (experimental treatment).The results showed that the final weight, weight gain, specific growth rate (SGR) and condition factor (CF) in the treatment containing L. casei had a significant increase compared to the control group (P < 0.05). The results also showed that the inclusion of L. casei probiotic to the goldfish diet resulted in increase the number of white blood cells compared to the control group (P< 0.05). Moreover, a significant increase in total number and intestinal lactic acid bacteria in the treatment containing probiotic Lactobacillus was observed compared to the control group (P< 0.05). Therefore, addition of L. casei probiotic enhanced growth performance and intestinal lactic acid bacteria in goldfish (C. auratus).
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Keywords, Goldfish, Lactobacillus casei, Growth parameters, Blood indices, Intestinal microbial flora
نویسندگان مقاله
سعید تمدنی جهرمی |
مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندرعباس، ایران.
علی صادقی |
گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلستان. گرگان، ایران
بهزاد سروی |
پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندرلنگه، ایران
سجاد پورمظفر |
پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندرلنگه، ایران
نشانی اینترنتی
http://ornamentalaquatics.ir/browse.php?a_code=A-10-265-2&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات