این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
به زراعی کشاورزی
، جلد ۱۶، شماره ۴، صفحات ۹۷۳-۹۸۶
عنوان فارسی
ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط جو و رازیانه در سطوح مختلف نیتروژن
چکیده فارسی مقاله
به منظور بررسی عملکرد و کیفیت علوفه در کشت مخلوط جو و رازیانه، آزمایشی به صورت کرتهای خرد شده در قالب طرح بلوکهایکامل تصادفی با سه تکرار در مزرعهی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان در سال زراعی 92- 1391 انجام گرفت. سطوح نیتروژن در چهار سطح (صفر،70، 140و 210 کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص از منبع اوره) در کرتهای اصلی و نسبتهای کشت مخلوط در پنج سطح (کشت خالص جو و رازیانه)، (75 درصد جو + 25 درصد رازیانه)، (50 درصد جو + 50 درصد رازیانه)، (25 درصد جو + 75 درصد رازیانه) در کرتهای فرعی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بیشترین عملکرد علوفه تر و خشک به ترتیب 53380 و 8271 کیلوگرم در هکتار از کشت خالص رازیانه با سطح نیتروژن 210 کیلوگرم در هکتار و 50 درصد جو + 50 درصد رازیانه با سطح نیتروژن 210 کیلوگرم در هکتار به دست آمد. صفات مورفولوژیکی نیز شامل ارتفاع جو و رازیانه، تعداد شاخه فرعی رازیانه تحت اثر مثبت 140 کیلوگرم نیتروژن قرار گرفتند. بالاترین درصد پروتئین خام با 7/25 درصد از کشت خالص رازیانه با سطح نیتروژن 210 کیلوگرم در هکتار به دست آمد. بیشترین عملکرد پروتئین خام (2/1528 کیلوگرم در هکتار) و نیز نسبت برابری زمین (16/1) از تیمار50 درصد جو + 50 درصد رازیانه و در سطح 210 کیلوگرم در هکتار نیتروژن به دست آمد. نتایج تأیید کننده افزایش عملکرد کمی و کیفی علوفه در تیمار 50 درصد جو + 50 درصد رازیانه با سطح نیتروژن 210 کیلوگرم در هکتار است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Evaluation of qualitative and quantitative of forage yield in intercropping of barley and fennel at different levels of nitrogen
چکیده انگلیسی مقاله
In order to investigate the yield and quality of forage in intercropping barley and fennel, an experiment was carried out as split plot based on a randomized complete block design with three replications at the research farm of Agriculture and Natural Resources of Ramin University during growing season of 2012-2013. Four treatments levels of nitrogen including: (0, 70, 140 and 210 kgN.ha-1) have been taken into account as main plots and the planting ratios in five levels (pure culture barley and fennel), (75% barley + 25% fennel), (50% barley + 50% fennel), (25% barley + 75% fennel) as sub-plots. Results showed that the highest dry and fresh forage yield, respectively, 53380 and 8271 kgN.ha-1 were obtained from treatments pure cultures of fennel with level of 210 kgN.ha-1 and 50percent barley + 50percent fennel with level of 210 kgN.ha-1. Morphological traits included height of barley and fennel, number of branches for fennel were positive affected nitrogen 140 kg.The highest percent crude protein with 25.7 percent was obtained from pure cultures of fennel with 210 kgN.ha-1 .Also, maximum crude protein yield (1528.2 kgN.ha-1) and land equivalent ratio (LER=1.16) were obtained from 50percent barley+50percent fennel with level of 210 kgN.ha-1 respectively. The authenticator results of aforesaid inspections enhance the forage yield and quality in treatment 50 percent barley+50percent fennel with level of 210 kg N.ha-1
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
سمانه کیانی |
کارشناس ارشد، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین، اهواز، ایران
محمدرضا مرادی تلاوت | mohammad reza moradi telavat
استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین ، اهواز ، ایران
سید عطایاله سیادت | s a
استاد گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین، اهواز ، ایران
علیرضا ابدالی مشهدی | abdali mashhadi
استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین ، اهواز ، ایران
محسن ساری |
استادیار گروه علوم دام، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی ، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین، اهواز ، ایران
نشانی اینترنتی
http://jci.ut.ac.ir/article_53591_769f83d3101e75d3d84bfd5ad08987e0.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/656/article-656-271597.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات