این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
تحقیقات اقتصادی
، جلد ۳۶، شماره ۲، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
تحلیل الگوهای اقتصاد تعاون
چکیده فارسی مقاله
علی رغم وجود تئوری در زمینه اقتصاد تعاون، ضمن اینکه در کشور ما به این امر توجه اندکی شده است، در ادبیات اقتصادی الگویی کمّی که بتوان آثار و پیامدهای تعاون را مورد بررسی و محاسبه قرار داد ، کمتر توسعه داده شده است. مطالعه حاضر ضمن مروری مختصر بر تئوری تعاون ، یک الگوی کمّی را برای این منظور مورد استفاده قرار داده است . این الگو در ضمن در نظر گرفتن رفتار های مختلف برای تعاونی ،تعادلهای مورد نظر را بدست می دهد. الگوی مزبور بااستفاده از داده ها و اطلاعات صنایع فراوری شیر کشور برآورد و پیامدهای آن شبیه سازی شده است. نتایج حاصل نشان داد که تعاون ، ضمن کاهش قیمت محصول نهایی ، قیمت خرید محصول خام را نیز افزایش می دهد. از این رو ، میزان افزایش رفاه اعضا یا تولید کنندگان محصول خام و کل مبلغ پرداختی به تولید کننده گان محصول خام نیز قابل توجه می باشد. میزان تولید محصول نهایی وخرید محصول خام نیز به میزان قابل توجهی افزایش می یابد. این نتایج حاکیاز این است که تعاونیها می توانند در بهبود رفا ه و درآمد تولید کنندگان خرد محصولات خام و نیز مصرف کنندگان محصول نهایی نقش بسیار مهم و مژثری داشته باشند
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Analysis of Economic Models of Cooperation
چکیده انگلیسی مقاله
Despite the existence of vigorous theoretical basis lor cooperatives little attention has been paid to it in Iran. At the same time, little use has been made of the quantitative models for analyzing the efIects and impacts of cooprative activities in economic literature. In this study, followed by a review of literature on cooperaion theory, a simple quantitative model was examined. This model considers various behavior and equilibrium conditions for cooperatives. The model was simulated using the data and information ofIranian dairy industry. Results ofthis study showed that under cooperative activities the price offinal product could be reduced, while the price of raw product, (i.e. inputs) could be raised. Therefore, the welfare of raw product producers and total payments to them were increased. The volume ofproduction offinal product and purchases of . raw product were also increased as a result of cooperation. These results indicate that cooperatives can playa very significant and effective role in promoting the welfare and income ofproducers of raw products and consumers offinal products.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
حمید آماده |
مجید کوپاهی |
نشانی اینترنتی
http://jte.ut.ac.ir/article_25380_4607ef91bb7117f0b92e33b889d19908.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/689/article-689-273115.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات