این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
فرآیند و کارکرد گیاهی، جلد ۱۲، شماره ۵۳، صفحات ۱۲۳-۱۳۶

عنوان فارسی نقش فولیک اسید بر حفظ کیفیت و افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدانی در هلو رقم آلبرتا طی انبارمانی
چکیده فارسی مقاله در این پژوهش برای بررسی نقش فولیک اسید در افزایش عمر انبارمانی میوه هلو رقم آلبرتا آزمایشی، در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. میوه‏های هلو با فولیک اسید با غلظت‏های صفر به‎عنوان شاهد، 20 و 40 میلی‏مولار به‌مدت پنج دقیقه، تیمار شدند. سپس میوه‏ها در دمای یک درجه سلسیوس و با رطوبت نسبی 90-85 درصد به‌مدت 21 روز نگهداری شدند. پارامترهایی مانند درصد میوه‏های سرمازده، نشت یونی، پراکسید هیدروژن، مواد جامد محلول و اسیدهای آلی قابل تیتراسیون، فعالیت آنزیم کاتالاز و پراکسیداز و میوه‏ها طی انبارمانی بررسی شدند. نتایج نشان دادند، میوه‌های هلو تیمار­شده با فولیک اسید نسبت به تیمار شاهد به‌طور معنی‌داری طی انبارمانی خصوصیات مطلوب را حفظ نموده‌اند و میزان میوه‌های سرمازده، نشت‏یونی و پراکسید ‏هیدروژن را کاهش دادند. به‌طورکلی نتایج نشان دادند، کاربرد 40 میلی‏مولار مؤثرترین تیمار بوده است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پراکسید‌ هیدروژن، کاتالاز، مواد جامد محلول

عنوان انگلیسی The role of folic acid on maintaining quality and increasing antioxidant activity in peach cv. Alberta in storage
چکیده انگلیسی مقاله Peach (Prunus persica) is one of the most important Iranian horticulture fruit. But the short of storage life and post-harvest losses are the Basie problems of fruit. This experiment was carried out to determine the effect of Folic acid on increasing shelf life of "Alberta" Peach in experimental university shahid Bahonar Kerman on design a randomized complete with three replication. Fruits of Peach treatment with Folic acid 0, 20 and 40 mMol for 5 Min and then stored at 1oC, 85-90% relative humidity for 21 days. Percentage of injured fruits, ion leakage, lipid peroxidation, hydrogen peroxide, organic acid, peroxidase and catalase activity and total soluble solids (TSS), were evaluated. The results showed that the effective compared to control and reduced percentage of injured fruits, ion leakage, lipid peroxidation, hydrogen peroxide. Generally, the results showed that the application of Folic acid 40 mMol were the most effective treatment.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Hydrogen peroxide, catalase, soluble solids

نویسندگان مقاله حمید برآوردی | hamid bravardi
Department of Horticultural Sciences, Faculty of Agriculture, ShahidBahonar University of Kerman, Kerman, Iran
بخش باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران

زهرا پاک کیش | zahra pakkish
Department of Horticultural Sciences, Faculty of Agriculture, ShahidBahonar University of Kerman, Kerman, Iran
بخش باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران

سهیلا محمدرضاخانی | soheila mohammadrezakhani
Department of Horticultural Sciences, Faculty of Agriculture, ShahidBahonar University of Kerman, Kerman, Iran
بخش باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران


نشانی اینترنتی http://jispp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-792-5&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده سایر موارد
نوع مقاله منتشر شده کاربردی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات