این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 25 آذر 1404
Journal of Plant Physiology and Breeding
، جلد ۱۳، شماره ۱، صفحات ۱-۱۲
عنوان فارسی
بهبود کیفیت پسته تازه در انبار سرد با کاربرد پس از برداشت پوشش خوراکی
چکیده فارسی مقاله
میوه پسته تازه احمدآقایی با اکسید کلسیم (Cao) 1%، گاماآمینو بوتریک اسید (GABA) 10 میلی مولار، کربوکسی متیل سلولز(CMC) %1 و ترکیب آن ها (CMC +GABA+CaO) به مدت 30 ثانیه در دمای اتاق مه پاشی شدند. مه پاشی با آب مقطر به عنوان تیمار شاهد در نظر گرفته شد. میوه ها پس از خشک شدن در دمای اتاق در ظروف پلی اتیلن سوراخ دار با چگالی کم بسته بندی شدند و به مدت 75 روز در انبار سرد (در دمای 1±2 درجه سانتی گراد با رطوبت 2±85) نگهداری شدند. نتایج نشان داد که میوه های پوشش داده شده با CaO ،GABA و CMC+GABA+CaO بالاترین شاخص درخشندگی پوست پسته را نسبت به سایر پوشش ها نشان دادند. بیشترین کارتنوئید و شاخص رنگ پوست در میوه های پوشش داده شده با CMC+GABA+CaO نشان داده شد. فلاونوئیدها در میوه های تیمار شده با GABA، CaO و CMC به طور معنی داری بیشتر از سایر تیمارها بود. در پایان دوره انبارمانی، میوه های پوشش دار شده با CMC در مقایسه با سایر مواد پوشش دهنده و شاهد، افزایش قابل توجه محتوای لیپید را نشان دادند. پسته های تیمار شده با CMC+GABA+CaO دارای کمترین مقدار پراکسید هیدروژن پوست و مغز و بالاترین کاروتنوئید و شاخص رنگ مغز نسبت به شاهد بودند. به طور کلی، میوههای پوشیده شده با لایههای خوراکی، بهویژه با CMC+GABA+CaO، را میتوان در حدود 50 روز در دمای 1±2 درجه سانتیگراد با حفظ ویژگی های مهم پسته، نگهداری کرد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Improving fresh pistachio quality by postharvest application of edible coating during cold storage
چکیده انگلیسی مقاله
Fresh pistachio fruits of ‘Ahmad Aghaei’ variety were sprayed with 1% calcium oxide (CaO), 10 mM w/v γ-aminobutyric acid (GABA), 1% carboxymethyl cellulose (CMC), and their combination (CMC+GABA+CaO) for 30 s at room temperature. Spraying with distilled water was considered as the control. Following the drying of fruits at room temperature, they were packed in perforated polyethylene terephthalate and kept under cold storage (at 2 ± 1 ˚C with 85 ± 2% RH) for 75 d. The result showed that the fruit coated with CMC+GABA+CaO, CaO, and GABA exhibited the highest lightness index of the pistachio hulls compared to the control. The highest hue index of the hulls and carotenoids was observed in the fruits coated with CMC+GABA+CaO. The flavonoids in the fruits treated with CaO, GABA, and CMC were significantly higher than in other coatings. At the end of the cold storage, the fruits covered with CMC resulted in considerably higher lipid content than other coatings and the control. Pistachios treated with CMC+GABA+CaO showed lower H2O2 in hulls and kernels and the highest kernel carotenoid, and color indices than the control. In conclusion, the fruits coated with edible layers, especially with CMC+GABA+CaO, can be stored at 2±1 oC around 50 days to preserve the important traits of the pistachios.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Carotenoid, Flavonoid, fruit decay, color index
نویسندگان مقاله
Sima Afrashteh |
Department of Horticulture, Faculty of Agriculture, Vali-e-Asr University of Rafsajan, Rafsajan, Iran
Fatemeh Nazoori |
Department of Horticulture, Faculty of Agriculture, Vali-e-Asr University of Rafsajan, Rafsajan, Iran
Seyed Hossein Mirdehghan |
Department of Horticulture, Faculty of Agriculture, Vali-e-Asr University of Rafsajan, Rafsajan, Iran
نشانی اینترنتی
https://breeding.tabrizu.ac.ir/article_16401_db131a9469bdf195206abc234f3c0cb3.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات