این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 26 آذر 1404
آبزیان زینتی
، جلد ۱۰، شماره ۲، صفحات ۱-۱۳
عنوان فارسی
مقاله علمی – ترویجی: اسپیرولینا، غذای آیندگان
چکیده فارسی مقاله
اسپیرولینا سیانوباکتر فتوسنتز کنندهای است که در بسیاری از کشورهای گرمسیری و نیمه گرمسیری و مناطق معتدله به عنوان تغذیه انسان و حیوانات به صورت تجاری کشت داده میشود. این محصول تجاری به دلیل مواد مغذی با ارزش، منبعی غنی از پروتئین و ویتامینهاست که در صنعت داروسازی، مواد غذایی و شیمیایی مورد استفاده قرار میگیرد. در دو دهه اخیر، تولید ریزجلبک برای غذا بیش از پنج برابر افزایش یافته است و اکنون جلبکها در حدود 80 کشور جهان مصرف میشود. همچنین این جلبک در 22 کشور تولید میشود که بازار اروپا به تنهایی 32 درصد از کل تولید را مصرف میکند. بر اساس مشاهدات انجام شده، یکی از بالاترین نرخهای رشد سالانه 15 درصد در این حوزه به ثبت رسیده است. سازمان فضایی آمریکا (ناسا) این ریز جلبک را به عنوان "سوپر فود" نامگذاری کرده است و در تلاش است تا بهوسیله اسپیرولینا برای فضانوردان جیرههای غذایی مفید تهیه نماید. هدف از مطالعه حاضر بررسی و شناخت جلبک اسپیرولینا به عنوان غذایی برای نسل آینده بشر میباشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
جلبک اسپیرولینا، آبزیپروری، آبزیان، غذا
عنوان انگلیسی
Spirulina; the food for future
چکیده انگلیسی مقاله
Spirulina is a cyanobacterial photosynthesis that is grown commercially in many tropical and subtropical countries and temperate regions for human and animal nutrition. This commercial product is used as a rich source of protein and vitamins in the pharmaceutical, food and chemical industries due to its valuable nutrients. In the last two decades, the production of microalgae for food has increased more than five times and now algae are consumed in about 80 countries. Also they are produced in 22 countries, where the European market consumes lonely 32% of total production. Based on the observations made, one of the highest growth rates the fastest growing market, with an annual growth rate of 15%, has been recorded in this area. The algae has been introduced by the US space agency (NASA) as a superfood and tries to provide a healthy diet for astronauts with the help of Spirulina. The aim of this study was to investigate and identify spirulina algae as food for the next generation of humans.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Spirulina algae, aquaculture, aquatic, food.
نویسندگان مقاله
ولید هوتی | valid hooti
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران.
رامین مناف فر | ramin manffar
Urmia University
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران.
نشانی اینترنتی
http://ornamentalaquatics.ir/browse.php?a_code=A-10-248-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات