این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
تحقیقات دامپزشکی
، جلد ۶۶، شماره ۴، صفحات ۳۳۷-۳۴۲
عنوان فارسی
تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم بر میزان بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس )۵(La در شرایط مشابه مایع معدی–رودهای
چکیده فارسی مقاله
یکی از شیوههای نوین در زمینه افزایش ماندگاری پروبیوتیکها در داخل فرآوردههای غذایی پروبیوتیکی و در حین گذر از جهاز گوارشی، به منظور انتقال ایمن آنها به روده بزرگ، ریزپوشانی (میکرواینکپسولاسیون) سلولهای پروبیوتیکی میباشد. این مطالعه با هدف تعیین تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم بر میزان بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس )5(La در شرایط مشابه مایع معدی–روده ای انجام پذیرفت. بقاپذیری باکتری مورد نظر در محلول نمک صفراوی 6/0 درصد و همچنین شرایط مشابه مایع معدی )55/1pH= (و به دنبال آن گرمخانهگذاری در شرایط مشابه مایع رودهای (25/8pH=( با و بدون نمک صفراوی 6/0 درصد مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه جهت انجام فرآیند ریزپوشانی باکتری از روش اکستروژن استفاده شد. دادهها با استفاده از آزمون t-test مستقل مورد آنالیز قرار گرفتند. نتایج نشان دادند که میزان بقاء سلولهای ریزپوشانی شده در شرایط اسیدی مشابه مایع معدی و همچنین شرایط مایع رودهای با و بدون نمک صفراوی 6/0 درصد بطور معنیداری بیشتر از سلولهای آزاد است (05/0p<.)
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
THE EFFECTOFMICROENCAPSULATION WITH CALCIUM ALGINATE AND RESISTANTSTARCH ON THE LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS (LA5) SURVIVAL RATE IN SIMULATED GASTROINTESTINAL JUICE CONDITIONS
چکیده انگلیسی مقاله
Microencapsulation of probiotic cells is the newest method for increasing probiotics' survival in probiotic food products in gastrointestinal conditions and safely transferring them to the large intestine. The aim of this study was to investigate the effect of microencapsulation with calcium alginate and resistant starch on the lactobacillus acidophilus (La5), and the survival rate in simulated gastrointestinal juice conditions. Survivability of this bacteria was conducted in 0.6% bile salt solution and simulated gastric juice(PH1.55), followed by incubation in simulated intestinal juice with and without 0.6% bile salt. In this study the extrusion method was performed for the microencapsulation process. Data were analyzed using an independent t-test. Our results showed that survivability of microencapsulated cells in a simulated gastric juice condition, and also in simulated intestinal juice with and without 0.6% bile salt, is significantly more than free cells(p< 0/05).
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
هادی پورجعفر |
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز، گروه بهداشت مواد غذایی
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی تبریز (Islamic azad university of tabriz)
عزیز همایونی راد | homayouni rad
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی تبریز (Tabriz university of medical sciences)
نشانی اینترنتی
http://jvr.ut.ac.ir/article_23556_69fe9fcb778893744bf104333351c13b.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/699/article-699-280492.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات