این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۲، شماره ۴۸، صفحات ۲۷-۳۶
عنوان فارسی
بررسی پارامترهای خشک شدن لایه نازک حبههای انار در خشککن ترکیبی خلأ – خورشیدی
چکیده فارسی مقاله
چکیده در این تحقیق یک دستگاه جدید آزمایشگاهی خشککن خلأ- خورشیدی برای بررسی رفتار خشککردن حبههای انار در فشارهای مختلف خلأ و با منبع حرارتی خورشیدی طراحی و ساخته شد. آزمایشهای خشک کردن حبههای انار در چهار سطح فشارهای مطلق 10، 20، 40 و 60 کیلوپاسکال انجام شدند. تأثیر فشارهای مختلف خشکشدن بر رفتار کاهش رطوبت، ضریب نفوذ رطوبت موثر، رنگ و چروکیدگی حبههای انار در طی فرآیند خشکشدن در خشککن خلأ- خورشیدی مورد بررسی قرار گرفت. با تحلیل رگرسیونی برای مدلهای مورد بررسی مشخص شد که مدل میدیلی بهترین برازش را با دادههای تجربی به دست آمده نشان میدهد. نتایج نشان داد با کاهش فشار مطلق، زمان خشک شدن حبههای انار کاهش مییابد. کمترین زمان خشک شدن مربوط به فشار مطلق 10 کیلوپاسکال بود. ضریب نفوذ رطوبت موثر حبههای انار در خشککن خلأ- خورشیدی بین10-10× 09/3 تا 10-10× 13/4 مترمربع بر ثانیه به دست آمد. تغییرات کلی رنگ حبههای انار بین 2/17 تا 1/22و درصد چروکیدگی بین 58/67 % تا 45/74 % به دست آمد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Study on thin layer drying parameters of pomegranate arils in a solar-vacuum dryer
چکیده انگلیسی مقاله
In this research a new laboratory solar-vacuum dryer was designed and fabricated to study drying behavior of pomegranate arils with heat source of solar energy. Drying of the samples was implemented at the absolute pressures of 10, 20, 40 and 60 kPa. Impact of different absolute pressures on moisture loss trend, effective moisture diffusivity, color and shrinkage of pomegranate arils, dried in solar-vacuum dryer was studied. With regression analysis of the applied models, proved that the Midilli model had supremacy in drying behavior prediction of pomegranate arils. Results indicated that with decreasing absolute pressure, drying time was decreased. Minimum drying time was related to the absolute pressure of 10 kPa. Effective moisture diffusivity of the pomegranate arils was estimated at the ranges of 3.09×10-10 to 4.13×10-10 m2/s.Total color changes and shrinkage percent of the pomegranate arils were estimated at the ranges of 17.4 to 22.1 and 67.58% to 74.45%, respectively.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
بهنام علایی |
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه بوعلی سینا (Bu ali sina university)
رضا امیری چایجان | amiri chayjan
دانشیار گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه بوعلی سینا (Bu ali sina university)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_11360_bd48b12a9ff82073c875a5c98553a0eb.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-280962.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات