این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 25 آذر 1404
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، جلد ۱۰، شماره ۴، صفحات ۴۲۷-۴۳۸
عنوان فارسی
خواص فیزیکوشیمیایی، محتویات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی عسل ویتنامی
چکیده فارسی مقاله
ویتنام در منطقۀ آبوهوای موسمی گرمسیری (آسیای جنوب شرقی) با تنوع زیستی گونههای گیاهی قرار دارد که باعث ایجاد بسیاری از عسلهای تکگل و چندگل شده است. بااینحال، تاکنون مطالعهای جامع پیرامون ترکیبات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و محتوای ترکیبات فیتوشیمیایی عسل در این کشور گزارش نشده است. بنابراین، این مطالعه با هدف تعیین خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و محتوای فیتوشیمیایی عسل ویتنامی برگرفتهشده از گل لانگان و عسل طبیعی چندگل (از کندوی زنبور Micrapis) انجام شد. روشهای تحلیلی مرجع براساس مطالعههای قبلی روی عسل، اصلاح شد. شاخصهای تقریبی شامل میزان رطوبت از 21/9 تا 30/5 درصد، میزان خاکستر از 0/37 تا 0/48 درصد، محتوای پروتئین از 0/25 تا 0/41 درصد و غلظت 5-(هیدروکسیمتیل)-2-فورالدئید (HMF) از 33/4 تا 75/4 درصد متغیر بود. غلظت کل فنول و فلاونوئید از 0/890 تا 1/110 میلیگرم گالیک اسید بر گرم و 0/049 تا 0/089 میلیگرم کوئرستین بر گرم متغیر بود. همچنین، فعالیت آنتیاکسیدانی عسل گل لانگان با مقدار IC50 68/49 میلیگرم بر میلیلیتر بهعنوان بهترین فعالیت ثبت شد. علاوهبر این، محتوای آب، اسیدیتۀ آزاد، محتوای قند (گلوکز، فروکتوز و ساکارز)، و HMF آزمایش و ارائه شدند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
ترکیبات فنولی، عسل چندگل، عسل لونگان، عسل ویتنامی، فیزیکوشیمیایی،
عنوان انگلیسی
Physicochemical Properties, Phenolic Contents and Antioxidant Activity of Vietnamese Honey
چکیده انگلیسی مقاله
Vietnam is located in the tropical monsoon climate area (Southeast Asia), along with the biodiversity of plant species, which has created many types of monofloral and polyfloral honey. However, there has not been a study that fully reports on the physicochemical composition, antioxidant activity and content of phytochemical compounds of honey in this country. Therefore, this study aimed to determine Vietnam's physicochemical properties, antioxidant activity, and phytochemical content of longan flower honey and natural polyfloral honey (from Micrapis honeycomb). The reference analytical methods were modified based on previous honey studies. Following proximate indicators were found: The moisture content varied from 21.9 to 30.5%, the ash content varied from 0.37 to 0.48%, the protein content varied from 0.25 to 0.41%, and the 5-(hydroxymethyl)-2-furaldehyde (HMF) varied from 33.4 to 75.4%. The total phenolic and flavonoid concentrations ranged from 0.890 to 1.110 mgGAE/g and 0.049 to 0.089 mgQE/g. Besides, the antioxidant activity of longan flower honey was recorded as the best, with the IC50 value of 68.49 mg/mL. In addition, Water content, free acidity, sugar content (glucose, fructose, and sucrose), and HMF concentration were all tested and presented.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
ترکیبات فنولی, عسل چندگل, عسل لونگان, عسل ویتنامی, فیزیکوشیمیایی
نویسندگان مقاله
ترای نات فام |
دانشآموختۀ کارشناسی ارشد، مؤسسه فناوری کاربردی و توسعۀ پایدار، دانشگاه نگوین تاتتان، هوشیمین، ویتنام
هوانگ تین لی |
دانشآموختۀ کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی فرآیند و سیستم ها، دانشگاه اتو فون گوریکه ماگدبورگ، آلمان
کوانگ وین نگوین |
دانشیار، دانشکده کشاورزی و جنگلداری، دانشگاه تای نگوین، داکلک، ویتنام
کواک توآن تران |
دانشآموختۀ دکتری، مؤسسه شیمی محصولات طبیعی، آکادمی علم و فناوری ویتنام (VAST)، هانوی، ویتنام
مین فات تران |
دانشآموختۀ کارشناسی، شرکت سهامی عسل تین فات، بنتره، ویتنام
نشانی اینترنتی
https://journals.rifst.ac.ir/article_141387_e8933e2475509dffa900f991d52d121e.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات