این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مهندسی شیمی ایران، جلد ۲۰، شماره ۱۱۹، صفحات ۵۳-۶۳

عنوان فارسی بررسی استفاده از پمپ حرارتی در واحد ایزومریزاسیون برای کاهش مصرف انرژی با فناوری پینچ
چکیده فارسی مقاله فناوری پینچ یکی از روش‌های مؤثر و پرکاربرد در بهینه‌سازی مصرف انرژی است. در تحقیق پیش رو، از فناوری پینچ برای بهینه‌سازی مصرف انرژی در واحد ایزومریزاسیون کمک گرفته شد. در نتیجه، از یک پمپ حرارتی برای بهینه‌سازی مصرف انرژی استفاده شد که در اثر اعمال آن میزان سرویس جانبی گرم و سرد از 61/128 و 9/143GJ/h به مقادیر 8/127 و 152GJ/h تقلیل یافت که این کاهش باعث کاهش میزان مصرف انرژی و افزایش بازدهی واحد مذکور شد. به‌علاوه، استفاده از پمپ‌های حرارتی برای مطالعۀ مبدل‌هایی که بیشترین میزان عبور از پینچ را داشته‌اند منجر به کاهش میزان حرارت عبوری پینچ از 47/22 به 90/19GJ/h شد که معادل 3/11% کاهش در انرژی مصرفی واحد است و این تغییر بسیار کارامد و مفید است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله فناوری پینچ، پمپ حرارتی، سرویس‌های جانبی، ایزومریزاسیون، کارنو،

عنوان انگلیسی Investigating the Application of Heat Pump in Isomerization Unit to Decrease the Energy Consumption by Means of Pinch Technology
چکیده انگلیسی مقاله Pinch Technology is one of the effective and practical methods for energy consumption economization. In this research, Pinch Technology has been used for energy consumption optimization in the isomerization unit. As a result, heat pumps have been used for energy consumption optimization in this unit in which the amount of energy consumption in heating and cooling utilities has decreased from 128.61 GJ/h and 143.9 GJ/h to 127.8 GJ/h and 152.0 GJ/h, respectively. This energy-saving leads to a decrease in the amount of energy consumption and an increase in the efficiency of the unit. Heat pumps have been additionally applied to study the heat exchangers with the highest amount of cross-pinchheat transfer. This study resulted in a significant decrease in the cross-pinch heat transfer, from 22.47 GJ/h to 19.90 GJ/h (11.3% decline). 
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله فناوری پینچ, پمپ حرارتی, سرویس‌های جانبی, ایزومریزاسیون, کارنو

نویسندگان مقاله زهرا قاضی زاهدی |
دکتری مهندسی شیمی، دانشگاه کاشان

مجید حیاتی آشتیانی |
استادیار مهندسی شیمی، دانشگاه کاشان


نشانی اینترنتی https://www.ijche.ir/article_136733_ca872e05b02aae4a0d2f21bb1c31ffa1.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات