این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 3 دی 1404
مهندسی شیمی ایران
، جلد ۱۶، شماره ۹۲، صفحات ۲۵-۳۵
عنوان فارسی
بررسی رسوب آب میوه در مبدلهای حرارتی صفحهای بهکار رفته در صنایع غذایی
چکیده فارسی مقاله
مبدلهای حرارتی صفحهای در صنایع غذایی کاربرد گستردهای یافتهاند. از عوامل موثر برکارایی این مبدلها میتوان فرایند رسوبگذاری را برشمرد. در این مطالعه، رسوب بلوری کلیسم سولفات از آب نیشکر بر سطح این مبدلها شبیهسازی شده است. به منظور اعتباربخشی برنامه، میزان مقاومت رسوب بهدست آمده از این پژوهش با اطلاعات آزمایشگاهی مقایسه شده است. تأثیر رسوب بر عوامل سرعت، دما و میزان انتقال حرارت نیز بررسی شده است. نتایج این بررسی نشان میدهد که بر اثر رسوبگذاری میزان سرعت افزایش ولی میزان انتقال حرارت و دما در طول زمان فرایند کاهش مییابند. در این پژوهش از روش الگوریتم طراحی سریع1 به منظور طراحی مبدل حرارتی برای محاسبه سطح انتقال حرارت مورد نیاز برای دو حالت (با رسوب و بدون رسوب) استفاده شده است. به عنوان یک مورد مطالعه صنعتی ازشیر نارگیل دراین طراحی استفاده شده است و ملاحظه میشود که در دبی (kg/s)08/0 بدون رسوب مقدار سطح انتقال حرارت لازم معادل (m2)065/0، در حالی که با رسوب این مقدار به (m2) 12/0 افزایش مییابد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
مبدلهای صفحهای، شبیهسازی، رسوب کلسیم سولفات، آب نیشکر، شیر نارگیل، لگاریتم (روش) طراحی سریع، فلوئنت،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
مبدلهای صفحهای, شبیهسازی, رسوب کلسیم سولفات, آب نیشکر, شیر نارگیل, لگاریتم (روش) طراحی سریع, فلوئنت
نویسندگان مقاله
نرگس نانواکناری |
محمدرضا جعفری نصر |
نشانی اینترنتی
https://www.ijche.ir/article_112576_efe68c7b25aa52963d2e7557630765c3.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات