این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
مهندسی شیمی ایران
، جلد ۱۶، شماره ۹۱، صفحات ۳۸-۴۷
عنوان فارسی
معرفی نانوبلورها به عنوان یک فناوری نوین در تولید نوشیدنیها و محصولات غذایی فراسودمند
چکیده فارسی مقاله
یکی از فناوریهای موفق در صنعت داروسازی برای انتقال کنترل شده داروها، فناوری نانوبلورهاست که میتوان از این فناوری در صنایع غذایی نیز بهره گرفت. نانوبلورها موادیاند که دستکم دارای یک بعد کوچکتر از 100 نانومترند و از یک یا چند اتم در آرایش بلوری تشکیل میشوند، یا به معنی دیگر نانوذراتی با ماهیت بلوری هستند. نانوبلورها به دو صورت میتوانند برای حمل مواد مؤثر بهکار روند: 1. نانوبلورها خود حامل ماده مؤثر باشند، 2. نانوبلورهای زیست فعال که بهخاطر شرایط محیط یا فرآوری، مانندpH ، اکسیژن، نور و دما در معرض تجزیه شدناند، میتوانند با یک لایه بسپاری محافظ پوشیده شوند و م
کلیدواژههای فارسی مقاله
ریزپوشانی، نانوبلور، محصول فراسودمند، نانورسوبدهی،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
ریزپوشانی, نانوبلور, محصول فراسودمند, نانورسوبدهی
نویسندگان مقاله
ساناز قاسمی |
سید مهدی جعفری |
نشانی اینترنتی
https://www.ijche.ir/article_112568_64fe2a4033af32dd842cbcc5f90a9278.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات