این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
مهندسی شیمی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۸۹، صفحات ۷۴-۸۴
عنوان فارسی
معرفی پروتئینهای ضد یخ و کاربرد آنها در صنایع غذایی
چکیده فارسی مقاله
کاربرد پروتئینهای ضد یخ به عنوان یکی از نگهدارندههای غذایی، کیفیت غذاهای منجمد شده را طی سردخانه گذاری، حملو-نقل و خروج از انجماد بهبود میبخشد. عمده نقش این پروتئینها، کنترل بازتبلور یخ و جلوگیری از تشکیل بلورهای درشت یخ است که درنهایت از تخریب دیواره سلولی و خروج شیرابه از بافت در طی خروج از انجماد کاسته میشود. نکته درخور توجه دیگر از این قرار است که این پروتئینها در مقادیر کم نیز از چنین قابلیتی برخوردارند. این پروتئینها در بسیاری از دستگاههای زیستی مقاوم به سرما مثل ماهیها، حشرات و گیاهان یافت شدهاند که همه آنها قابل کنترل بازتبلور یخاندو در مواردی هیسترزیس گرمایی و فعالیتهای هستهدار کردن یخ را نیز نشان میدهند. هدف از این مطالعه معرفی پروتئینهای ضد یخ، سازوکار عمل آنها و برخی کاربردها و امکان بالقوه مصرف آنها در صنایع غذایی است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
پروتئینهای ضد یخ، تبلور مجدد، پروتئینهای بلوری، هیسترزیس گرمایی،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
پروتئینهای ضد یخ, تبلور مجدد, پروتئینهای بلوری, هیسترزیس گرمایی
نویسندگان مقاله
ساناز قاسمی |
سید مهدی جعفری |
نشانی اینترنتی
https://www.ijche.ir/article_112550_5db1f1eef54c46ff130c7c1ce0f41084.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات