این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 3 دی 1404
مهندسی شیمی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۸۵، صفحات ۴۱-۴۹
عنوان فارسی
مدلسازی ریاضی فرایند انتقال جرم دانه زیره سبز به منظور تعیین ضریب انتشار رطوبتی آن، طی فرایند خشک شدن
چکیده فارسی مقاله
در این تحقیق، ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشکشدن لایه نازک به صورت تابعی از محتوای رطوبت آن با دو فرض صفحهی دو بعدی و استوانهای برای شکل دانه تعیین شد. سپس مدلسازی ریاضی فرایند انتقال رطوبت دانه حین خشک شدن با استفاده از روش عددی عنصر محدود انجام گرفته و نتایج حاصل از آن با محتوای رطوبت آزمایشگاهی دانه در شرایط مشابه مقایسه شد. مقدار ضریب همبستگی بین نتایج حاصل از مدل صفحهی دو بعدی و دادههای آزمایشگاهی معادل 992/0، و میزان مربعات خطا معادل 0188/0 بهدست آمد، در حالی که مقدار ضریب همبستگی بین نتایج مدل استوانهای و دادههای حاصل از آزمایش معادل 973/0 و میزان مربعات خطا معادل 11/0 بهدست آورده شد. به اینترتیب، نتایج مطالعه حاضر بیانگر آن است که فرض صفحهی دوبعدی برای دانه، همبستگی بیشتر و خطای کمتر نسبت به فرض شکل استوانهای با دادههای آزمایش را در پی دارد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
انتقال جرم، خشک کردن، زیره سبز، ضریب انتشار رطوبتی،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
انتقال جرم, خشک کردن, زیره سبز, ضریب انتشار رطوبتی
نویسندگان مقاله
مهدی مرادی |
نشانی اینترنتی
https://www.ijche.ir/article_112508_863c8a3e3e54444b31979c91d85f3100.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات