این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مهندسی شیمی ایران، جلد ۱۳، شماره ۷۳، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی مزایا و معایب ظروف پلاستیکی و مقایسه آن‌ها با ظروف شیشه‌ای در صنایع غذایی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پلاستیک، شیشه، پلی اتیلن ترفتالات، محیط زیست، دی اکسین،

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله پلاستیک, شیشه, پلی اتیلن ترفتالات, محیط زیست, دی اکسین

نویسندگان مقاله جلال شایگان |


محمد ذبیحی |



نشانی اینترنتی https://www.ijche.ir/article_112388_b94d4f0230ec1374151274f6d1d36482.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات