این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مهندسی شیمی ایران، جلد ۱۲، شماره ۶۶، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی ارزیابی عملکرد فناوری غشایی در جداسازی پروتئین‌های آب پنیر: مقایسه عملکرد غشاءهای بسپاری و سرامیکی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله فناوری غشایی، غشاءهای بسپاری، غشاءهای سرامیکی، جداسازی پروتئین‌های آب‌ پنیر،

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله فناوری غشایی, غشاءهای بسپاری, غشاءهای سرامیکی, جداسازی پروتئین‌های آب‌ پنیر

نویسندگان مقاله طیبه محمدلو |


علی‌اکبر بابالو |


علی برادر خوش فطرت |



نشانی اینترنتی https://www.ijche.ir/article_112318_dfb798f66343559ce99043b772535352.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات